Скумбрія в мультиварці — 9 рецептів приготування

Скумбрія, запечена у фользі в мультиварці

Запечена скумбрія у фользі виходить ще ніжніше і соковитіше, ніж приготовлена за класичною технологією. Фольга утримує тепло і дає можливість продукту запектися у власному соку, що надає йому більш насичений смак.

Таке блюдо неодмінно сподобається не тільки дорослим, але й маленьким шанувальникам кулінарного мистецтва.

Компоненти:

  • 1 тушка риби;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля;
  • спеції.

Приготування:

  • Чистимо скумбрію, нарізаємо порційними шматками. Натираємо заготовки спеціями.
  • Овочі нарізаємо: цибулю — кільцями, моркву — соломкою.
  • Викладаємо скумбрію на фольгу, по рибним шматочках розподіляємо овочі. Загортаємо заготовки в металевий «панцир», який поміщаємо в лоток для готування на пару. Включаємо потрібний режим на півгодини.

Перед подачею порції можна прикрасити зеленню.

Дивіться також:  Куряча гомілка – 10 рецептів, як приготувати в духовці, в мультиварці і на сковороді
Прокрутка до верху