Скумбрія, запечена у фользі в мультиварці
Запечена скумбрія у фользі виходить ще ніжніше і соковитіше, ніж приготовлена за класичною технологією. Фольга утримує тепло і дає можливість продукту запектися у власному соку, що надає йому більш насичений смак.
Таке блюдо неодмінно сподобається не тільки дорослим, але й маленьким шанувальникам кулінарного мистецтва.
Компоненти:
- 1 тушка риби;
- 1 морква;
- 1 цибуля;
- спеції.
Приготування:
- Чистимо скумбрію, нарізаємо порційними шматками. Натираємо заготовки спеціями.
- Овочі нарізаємо: цибулю — кільцями, моркву — соломкою.
- Викладаємо скумбрію на фольгу, по рибним шматочках розподіляємо овочі. Загортаємо заготовки в металевий «панцир», який поміщаємо в лоток для готування на пару. Включаємо потрібний режим на півгодини.
Перед подачею порції можна прикрасити зеленню.