Рулет з риби з желатином
Рибний рулет – незвичне блюдо для святкового столу. Приготувати його складно, але незважаючи на це, закуска однозначно опиниться в центрі уваги гостей.
Компоненти:
- 2 тушки риби;
- 1 пакетик желатину;
- 1 червоний перець;
- 1 перець чілі;
- 1 морква;
- 1 цибуля;
- 50 мл соєвого соусу;
- соняшникова олія;
- спеції.
Також вам буде потрібно прямокутний аркуш харчової плівки.
Приготування:
- Овочі дрібно нарізаємо і пасеруємо на соняшниковій олії зі спеціями в чашу мультиварки буквально 2 хвилини. Потім включаємо режим «Гасіння» на 10 хвилин.
- Рибу очищаємо від кісток, викладаємо на харчову плівку, збризкуємо соєвим соусом, посипаємо желатином і спеціями.
- За скумбрії розподіляємо овочі, ще раз посипаємо заготівлю желатином і скручуємо її в рулет. Зверху туго фіксуємо його плівкою.
- У чашу мультиварки наливаємо окріп, відправляємо в нього рулет і включаємо режим «Варка» або «Суп» на півгодини.
- Витягуємо рибну закуску і розгортаємо. Коли охолоне, покласти рулет у холодильну шафу на ніч.
Перед розрізанням не знімайте плівку — вона все ще тримає форму закуски.