Скумбрія в мультиварці — 9 рецептів приготування

Рулет з риби з желатином

Рибний рулет – незвичне блюдо для святкового столу. Приготувати його складно, але незважаючи на це, закуска однозначно опиниться в центрі уваги гостей.

Компоненти:

  • 2 тушки риби;
  • 1 пакетик желатину;
  • 1 червоний перець;
  • 1 перець чілі;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля;
  • 50 мл соєвого соусу;
  • соняшникова олія;
  • спеції.

Також вам буде потрібно прямокутний аркуш харчової плівки.

Приготування:

  • Овочі дрібно нарізаємо і пасеруємо на соняшниковій олії зі спеціями в чашу мультиварки буквально 2 хвилини. Потім включаємо режим «Гасіння» на 10 хвилин.
  • Рибу очищаємо від кісток, викладаємо на харчову плівку, збризкуємо соєвим соусом, посипаємо желатином і спеціями.
  • За скумбрії розподіляємо овочі, ще раз посипаємо заготівлю желатином і скручуємо її в рулет. Зверху туго фіксуємо його плівкою.
  • У чашу мультиварки наливаємо окріп, відправляємо в нього рулет і включаємо режим «Варка» або «Суп» на півгодини.
  • Витягуємо рибну закуску і розгортаємо. Коли охолоне, покласти рулет у холодильну шафу на ніч.

Перед розрізанням не знімайте плівку — вона все ще тримає форму закуски.

Дивіться також:  Філе минтая в клярі — 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху