Котлети з скумбрії
Рибні котлети зазвичай асоціюються зі смаком з дитинства. В наш час малюки так само люблять цю страву, тому приготувавши котлети, ви неодмінно попадете маленьким гурманам.
Компоненти:
- 1 тушка риби;
- 4 скибки хліба;
- 2 яйця;
- 1 цибуля;
- панірувальні сухарі;
- соняшникова олія;
- спеції.
Приготування:
- Відокремлюємо філе від хребта, перемелюємо м’ясо разом з цибулею і додаємо спеції.
- Замочуємо хліб у воді, віджимаємо, відправляємо до риби. Збиваємо яйця і перемішуємо фарш.
- Формуємо котлети, обкатуємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо обидві сторони в чашу мультиварки. Подаємо з гарніром.