Тушкована риба в сметані
Сметана надає страві ніжності. Така скумбрія в мультиварці обов’язково сподобається всім, хто її спробує.
Компоненти:
- 1 тушка риби;
- 1 морква;
- 1 цибуля;
- 0,1 л сметани;
- соняшникова олія;
- спеції.
Приготування:
- У чашу мультиварки наливаємо трохи олії і пасеруємо в ньому дрібно порізані овочі.
- Рибу очищаємо від усього зайвого, нарізаємо порційними шматками і кладемо до овочевої нарізці. Заправляємо спеціями.
- Заливаємо все сметаною і включаємо режим «Гасіння» на півгодини. Перед подачею прикрашаємо порції зеленню. Чудово підійдуть листя петрушки або гілочка кропу.