Скумбрія в мультиварці — 9 рецептів приготування

Тушкована риба в сметані

Сметана надає страві ніжності. Така скумбрія в мультиварці обов’язково сподобається всім, хто її спробує.

Компоненти:

  • 1 тушка риби;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля;
  • 0,1 л сметани;
  • соняшникова олія;
  • спеції.

Приготування:

  • У чашу мультиварки наливаємо трохи олії і пасеруємо в ньому дрібно порізані овочі.
  • Рибу очищаємо від усього зайвого, нарізаємо порційними шматками і кладемо до овочевої нарізці. Заправляємо спеціями.
  • Заливаємо все сметаною і включаємо режим «Гасіння» на півгодини. Перед подачею прикрашаємо порції зеленню. Чудово підійдуть листя петрушки або гілочка кропу.
Дивіться також:  Різотто – класичний рецепт і 10 варіантів приготування
Прокрутка до верху