Скумбрія найчастіше з’являється на нашому столі в солоному або копченому вигляді. Але смачно приготувати цю жирну рибку можна і іншими способами. Далі опубліковані кращі рецепти скумбрії, запеченої в духовці.
Скумбрія, запечена у фользі в духовці
Інгредієнти: тушка риби приблизно на півкіло, жменя помідор сорту черрі, м’який сир, сіль, перець.

Для початку рибка миється під проточною холодною водою, чиститься, позбавляється від голови, плавників і від нутрощів. Далі вона натирається сіллю і свіжомеленим перцем.
Щоб приготувати начинку, потрібно помити і нарізати тонкими полуколечками помідори черрі. Їх кількість в рецепті можна регулювати по своєму смаку.
Всередину підготовленої рибної тушки викладається м’який сир. Його також можна при необхідності підсолити. Прямо поверх сиру розподіляються кружечки помідорів.
Фарширована риба загортається в фольгу. Краще використовувати відразу 2 шари покриття.
Готується в добре розігрітій духовій шафі 40-45 хвилин. Смачно поєднувати отриману рибку з відварною картоплею або білим розсипчастим рисом.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9