Рецепт приготування з картоплею
Інгредієнти: 2-3 середні рибини, кіло швидко разваривающегося картоплі, 2 цибулинки, кам’яна сіль, суміш мелених кольорових перчиком.

Першим ділом потрібно обробити скумбрію. Для цього рибні тушки промиваються, з них зрізають плавники, видаляються голови і хвости. Залишається ретельно випатрати рибу, промити зсередини і злегка обсушити.
Поперек кожної тушки гострим ножем робляться глибокі вертикальні надрізи. Лінії розташовуються поруч – в 3-4 см один від одного. Після цього скумбрія натирається сіллю і перчиком.
Картопля чиститься, добре миється, після чого ріжеться шматочками. Можна подрібнювати її кружечками або іншим способом за своїм смаком.
Цибуля чиститься, миється і нарізане тонкими полуколечками. Частини овоча вставляються в отримані на рибок надрізи.
Деко змащують будь-яким жиром. На нього насамперед викладається присоленный картоплю з цибулею. Продукти також перчатся за смаком.
Зверху овочевою подушки розташовується риба.
Скумбрія з картоплею буде запікати в духовій шафі при 200-210 градусах до рум’яності. Подається частування до столу гарячими з будь-якими соусами.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9