Смачні рецепти як готувати манну кашу

Без грудочок на молоці та воді

Головний секрет запобігання грудочок, з’єднання води і молока в каші. Рідкі інгредієнти можна додавати, якщо занадто густа консистенція.

Вам знадобиться:

  • молоко — 0,16 л;
  • крупа манна — 0,1 кг;
  • вода — 18 мл;
  • цукор — 17 г;
  • масло вершкове — 20 г;
  • сухофрукти при бажанні.

Спосіб приготування:

  • Краще користуватися посудом з товстим дном, так ви уникнете пригорання молока.
  • Налийте в неї воду і холодне молоко.
  • Як тільки молоко почне закипати і підніматися, зменшіть потужність вогню і починайте, не поспішаючи засипати крупу, другою рукою візьміть ложку і заважайте суміш.
  • Продовжуйте діяти ще 3 хвилини.
  • Вимкніть газ, насипте потрібну кількість цукру, розмішайте і залиште кашу нудитися під закритою кришкою чверть години.
  • Додайте в кашу промиті курагу, родзинки та інші шматочки фруктів.
Дивіться також:  Гарбуз, запечений в духовці – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху