Без грудочок на молоці та воді
Головний секрет запобігання грудочок, з’єднання води і молока в каші. Рідкі інгредієнти можна додавати, якщо занадто густа консистенція.
Вам знадобиться:
- молоко — 0,16 л;
- крупа манна — 0,1 кг;
- вода — 18 мл;
- цукор — 17 г;
- масло вершкове — 20 г;
- сухофрукти при бажанні.
Спосіб приготування:
- Краще користуватися посудом з товстим дном, так ви уникнете пригорання молока.
- Налийте в неї воду і холодне молоко.
- Як тільки молоко почне закипати і підніматися, зменшіть потужність вогню і починайте, не поспішаючи засипати крупу, другою рукою візьміть ложку і заважайте суміш.
- Продовжуйте діяти ще 3 хвилини.
- Вимкніть газ, насипте потрібну кількість цукру, розмішайте і залиште кашу нудитися під закритою кришкою чверть години.
- Додайте в кашу промиті курагу, родзинки та інші шматочки фруктів.