В мікрохвильовці
Можна приготувати корисний і смачний сніданок в мікрохвильовці.
Необхідні інгредієнти:
- цукровий пісок — 16 г;
- манна крупа — 50 г;
- молоко — 160 мл;
- сіль — 3 г;
- вершкове масло — 15 гр.
Покрокова інструкція:
- Беремо глибоку посуд, головне, щоб вона не була металевою.
- З’єднуємо в ній: манку, цукор, сіль.
- Додаємо молоко і ставимо суміш в мікрохвильовку.
- Вибираємо в програмному меню час — 1 хвилина 30 секунд.
- Після завершення першого етапу приготування, кладемо в кашу вершкове масло, все змішуємо.
- Назад прибираємо тарілку в мікрохвильовку і готуємо ще півтори хвилини.
- Каша готова. Прикрасьте її вашими улюбленими продуктами: кружальцями бананів, варенням або ягодами.