Смачні рецепти з Мівіни з фото

Страв з вермішелі швидкого приготування насправді велика кількість. Тому всякий раз можна готувати нове блюдо, тим більше що вони не вимагають особливих компонентів, а з процесом приготування впорається навіть починаюча господиня.

Рецепт рулету з Мівіни

Для приготування рулету з «Мівіни» потрібно взяти:

  • – 2 яйця;
  • – одна пачка вермішелі «Мівіна»;
  • – м’ясний фарш, краще вибрати нежирний 200 г;
  • – твердий сир 80 г;
  • – одна середня цибулина;
  • – одна сосиска;
  • – спеції.

Черговість приготування рулету

Час приготування страви 40 хвилин, розрахований на 4 людини.

Спочатку витягують вермішель з пачки, дрібно подрібнюють руками. Потім фарш з’єднують з яйцем і вермішеллю. Цибулю дрібно рубають і також додають до фаршу. Спеції додають, покладаючись на свій смак. Твердий сир натирають на тертці і вносять в основну масу рулету. Усе ретельно розмішують.

Далі, потрібно викласти отриману масу на харчову плівку, рівномірним шаром. У середину покласти сосиску і акуратно почати загортати в тугий рулет, щоб під час варіння фарш не випав. Такий рулет загортають у фольгу і поміщають в каструлю з водою. Варитися рулет повинен не менше 40 хвилин. Потім його охолоджують і нарізають. Добре подавати таку страву з помідорами і зеленню.

Рецепт біляшів з Мівіни

Не залишать байдужими, біляші з «Мівіни» вони незвичайні на смак і досить ситні.

 

Як приготувати біляші з «Мівіни»

Потрібно буде витратити 60 хвилин на приготування страви, вони зможуть наситити 3 людини.

Продукти необхідно взяти такі:

  • – приправу від курячої вермішелі «Мівіна» 2 столових ложок;
  • – теплу воду 2 склянки;
  • – 50 г свіжих дріжджів або 2 столових ложок сухих;
  • – цукровий пісок 1 столову ложку;
  • – пшеничне борошно 2-2,5 склянки;
  • – дві цибулини середнього розміру.
Дивіться також:  Суп з цвітної капусти з куркою – 8 кращих рецептів

 

Процес приготування біляшів з «Мівіною»

Першим ділом потрібно розвести дріжджі в теплій воді, додати цукор і приправи «Мівіна», все розмішати і вести борошно до отримання консистенції густої сметани. Далі, необхідно поставити тісто в тепле місце на 30 хвилин, щоб воно підійшло.

Цибулю дрібно нарізають і додають в тісто, після того як воно піднялося. Тісто з цибулею розмішують і можна починати смаження.

У добре розігріту сковороду наливають олію і чекають, поки воно нагріється. Викладають тісто на сковорідку з допомогою столової ложки. Обсмажують з двох сторін до золотистого кольору, бажано під кришкою. Запах вийде як від справжніх біляшів, але без м’яса, тому їх ще називають «фальшивими». Хоч це блюдо і калорійне, але іноді можна побалувати себе і близьких.

Рецепт – “Сніданок для невеликої компанії”

 

Гарним початком дня буде рецепт під назвою «Сніданок для невеликої компанії». Це блюдо готують в мікрохвильовій печі 2 хвилини, можуть поснідати них 2 людини.

 

Щоб приготувати Сніданок для невеликої компанії» потрібні такі продукти:

  • – одна пачка вермішелі «Мівіна»;
  • – 2 яйця;
  • – 150 г сиру;
  • – один плавлений сирок;
  • – один великий помідор.

 

Готувати сніданок для невеликої компанії» зовсім неважко

Яйця збивають з дрібкою солі і з’єднують з сиром, розмішують до однорідної маси. Вермішель «Мівіну» розчавлюють руками і приєднують до сиру, туди ж сиплють сухі спеції від вермішелі, добре розмішують.

Рослинним маслом, яке було в комплекті з вермішеллю, можна намазати форму для мікрохвильової печі.

Тонко нарізаним помідором викладають по периметру стінок форми. Отриману масу потрібно постаратися викласти так, щоб не пошкодити помідорні стінки. Зверху укладають тертий плавлений сирок. Форму з стравою необхідно накрити кришкою, а при її відсутності можна використовувати просту тарілку. Залишається включити мікрохвильовку на 2 хвилини і шикарне блюдо готове!

Дивіться також:  Мариновані стрілки часнику, рецепт як маринувати
Прокрутка до верху