Святковий салат з кальмарами і смаженими грибами
Оригінальне блюдо, не вимагає складного приготування. Така закуска чудово доповнить сервірування банкетного столу і здивує всіх гостей своїм неймовірним смаком.
Використовувані продукти:
- банку консервованих кальмарів;
- три яйця;
- гриби (будь-які) – 4 шт.;
- подрібнені горіхи (фундук) -30 грам;
- майонез оливковий – 20 грам;
- сир – 85 грам;
- зелень – 60 грам.
Технологія:
- Гриби і цибулю посмажити на сковороді, яйця зварити круто.
- Кальмарів вийняти з банки і нарізати на середні шматочки.
- Яйця очистити від шкаралупи і порізати кубиками.
- Сир подрібнити на тертці.
- В глибоке блюдо покласти шар з морепродуктів, зверху насипати сир, яйця і смажені гриби.
- Тепер заправити салат майонезом і акуратно перемішати.
Святкове частування перекласти в красиву тарілку, зверху обсипати горіхами і подрібненою зеленню.