Смажені гриби – 11 рецептів приготування

Святковий салат з кальмарами і смаженими грибами

Оригінальне блюдо, не вимагає складного приготування. Така закуска чудово доповнить сервірування банкетного столу і здивує всіх гостей своїм неймовірним смаком.

Використовувані продукти:

  • банку консервованих кальмарів;
  • три яйця;
  • гриби (будь-які) – 4 шт.;
  • подрібнені горіхи (фундук) -30 грам;
  • майонез оливковий – 20 грам;
  • сир – 85 грам;
  • зелень – 60 грам.

Технологія:

  • Гриби і цибулю посмажити на сковороді, яйця зварити круто.
  • Кальмарів вийняти з банки і нарізати на середні шматочки.
  • Яйця очистити від шкаралупи і порізати кубиками.
  • Сир подрібнити на тертці.
  • В глибоке блюдо покласти шар з морепродуктів, зверху насипати сир, яйця і смажені гриби.
  • Тепер заправити салат майонезом і акуратно перемішати.

Святкове частування перекласти в красиву тарілку, зверху обсипати горіхами і подрібненою зеленню.

Дивіться також:  Смажені пельмені на сковороді — 9 рецептів