Як посмажити з помідорами
Є кілька варіантів приготування кабачків з часником і помідорами, останній інгредієнт в рецептах може застосовуватися у вигляді нарізки або подрібненої в блендері на пюре. Найпростіший варіант – кожен обсмажений кабачок прикрасити кружечком помідора.
Безпосередньо для обжарювання кабачків з помідорами потрібно:
- Підготувати помідори (вимити, видалити вологу серветкою, очистити від шкірки, нарізати кубиками).
- Подрібнити нарізку у блендері до утворення однорідної кашки.
- Подрібнити часник, придавити зубчики так, щоб пішов сік. Обсмажити зі спеціями в розігрітому маслі. Дістати з сковороди.
- Акуратно вилити на сковороду кашку з помідорів, тушкувати 2-3 хвилини.
- Обсмажити в соусі основний овоч.
Також можна на готові кабачки викласти часточки помідорів і будь твердий і попередньо натертий сир. Масу викладають на деко і на 3 хвилини відправляють в розігріту духовку.