Готуємо в клярі
Щоб цей овоч приготувати в клярі «по-флотськи» потрібно:
- м’ясний фарш – 400 г;
- цибулина велика – 1 шт.;
- кабачки – 3 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- борошно;
- спеції.
Покрокова інструкція:
- Плоди миють, при необхідності видаляють шкірку, нарізують соломкою.
- Кабачкову нарізку змочують у збитих яйцях і борошні.
- Часник обсмажують в олії протягом 30-40 секунд.
- Засипають у сотейник нарізку в клярі, обсмажують до м’якості.
- Паралельно на другий сковороді обсмажують цибулю, нарізану дрібними кубиками. У процесі смаження він повинен стати світло-золотистим, але не коричневим.
- У цибулю додають фарш. Обсмажують 3-5 хвилин.
- Засмажки змішують. Готову страву прикрашають зеленню і майонезом.