Смажені кабачки з часником і майонезом – 4 смачних рецептів приготування

Готуємо в клярі

Щоб цей овоч приготувати в клярі «по-флотськи» потрібно:

  • м’ясний фарш – 400 г;
  • цибулина велика – 1 шт.;
  • кабачки – 3 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • борошно;
  • спеції.

Покрокова інструкція:

  • Плоди миють, при необхідності видаляють шкірку, нарізують соломкою.
  • Кабачкову нарізку змочують у збитих яйцях і борошні.
  • Часник обсмажують в олії протягом 30-40 секунд.
  • Засипають у сотейник нарізку в клярі, обсмажують до м’якості.
  • Паралельно на другий сковороді обсмажують цибулю, нарізану дрібними кубиками. У процесі смаження він повинен стати світло-золотистим, але не коричневим.
  • У цибулю додають фарш. Обсмажують 3-5 хвилин.
  • Засмажки змішують. Готову страву прикрашають зеленню і майонезом.
Дивіться також:  Паштет з печінки – 14 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху