Смажені кабачки з часником і майонезом – 4 смачних рецептів приготування

Поради та рекомендації щодо приготування страви

Щоб блюдо вийшло смачним, потрібно враховувати деякі правила вибору і смаження такого продукту.

  • Для приготування на сковороді підходять цукіні, куанд, зебра та інші доступні сорти цієї різновиди гарбуза.
  • Великі плоди більше підходять для рагу і оладок, так як мають м’яку, м’ясисту серцевину. Щоб обсмажені шматочки вийшли цільними і не розпадалися, вибирають середній за розміром продукт вагою не більше 350-400 р.
  • У маленьких і великих плодів шкірка тверда. Її знімають ножем або овочечисткою.
  • Нарізані шматочки солять після приготування, щоб зберегти соковитість.
  • Швидкість приготування залежить від сорту і зрілості овоча: молоді плоди обсмажують близько однієї хвилини з кожного боку, стиглі і перестиглі – 2-3 хвилини.
  • Для рівномірної прожарювання шматочки викладають на сковороду в один шар. Аналогічно поступають в разі запікання плодів.
Дивіться також:  Червона риба в духовці – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху