Рулет з начинкою, смажена на сковороді
Склад продуктів:
- 1 велика упаковка крабових паличок;
- 1 жменя очищених волоських горіхів;
- ½ Банки печінки тріски;
- 2 яйця;
- майонез і свіжа зелень;
- масло для обсмажування.
Рецепт страви:
- Відварити яйця до затверділого жовтка. Остудити їх, очистити від шкаралупи. Дрібно покришити.
- Очищені горіхи обсмажити на сухій сковорідці пару хвилин. Подрібнити за допомогою блендера до стану великої крихти.
- З банки з рибними консервами злити масло. Шматочки розтерти ложкою.
- Змішати печінку з горішками, вареними яйцями, рубаною зеленню і майонезом. За бажанням можна додати в начинку і дрібну сіль.
- Крабові палички очистити від плівок. Кожну акуратно розгорнути, щоб не пошкодити основу.
- Густо промазати розгорнуті крабові палички начинкою. Акуратно скрутити щільні рулети.
Кожну паличку з начинкою злегка обсмажити на розігрітому жирі з кожної сторони. За бажанням можна пропустити цей етап і подати закуску без термічної обробки.