Смажені крабові палички – 7 смачних рецептів

Рулет з начинкою, смажена на сковороді

Склад продуктів:

  • 1 велика упаковка крабових паличок;
  • 1 жменя очищених волоських горіхів;
  • ½ Банки печінки тріски;
  • 2 яйця;
  • майонез і свіжа зелень;
  • масло для обсмажування.

Рецепт страви:

  • Відварити яйця до затверділого жовтка. Остудити їх, очистити від шкаралупи. Дрібно покришити.
  • Очищені горіхи обсмажити на сухій сковорідці пару хвилин. Подрібнити за допомогою блендера до стану великої крихти.
  • З банки з рибними консервами злити масло. Шматочки розтерти ложкою.
  • Змішати печінку з горішками, вареними яйцями, рубаною зеленню і майонезом. За бажанням можна додати в начинку і дрібну сіль.
  • Крабові палички очистити від плівок. Кожну акуратно розгорнути, щоб не пошкодити основу.
  • Густо промазати розгорнуті крабові палички начинкою. Акуратно скрутити щільні рулети.

Кожну паличку з начинкою злегка обсмажити на розігрітому жирі з кожної сторони. За бажанням можна пропустити цей етап і подати закуску без термічної обробки.

Дивіться також:  Заливна риба — 12 рецептів приготування