У вершковому соусі
Практично будь-які морепродукти відмінно поєднуються з вершковими соусами. І креветки в цьому випадку не є винятком.
Що знадобиться:
- креветки – 0,8 кг;
- вершки – 1 склянку;
- шматочок масла для обсмажування;
- часник – 2 зубчики;
- зелень;
- сіль;
- перець.
Часник злегка обсмажується разом з маслом на сковороді. Потім додайте вершки, ретельно перемішайте і доведіть до кипіння. Це і буде вершковий соус для креветок. Розморозьте їх у теплій воді, очистити від панцирів і протріть від зайвої вологи. Потім покладіть морепродукти в сковороду і ретельно перемішайте з соусом.
Креветки обсмажуються приблизно 8-10 хвилин. Перед самим завершенням приготування кладеться подрібнена петрушка або будь-яка інша зелень, яку ви віддаєте перевагу. Також відмінно підійде кріп. Вийміть креветки з соусу і трохи стушкуйте його, поки він не стане більш густої консистенції. Потім поверніть морепродукти назад і припустіть їх ще пару хвилин.