Смажені макарони – 8 рецептів приготування

Як приготувати з тушонкою

Для страви потрібно:

  • банку тушонки;
  • одна цибулина;
  • ложка рослинної олії;
  • будь-які приправи;
  • 0,3 кг макаронів;
  • два зубчики часнику.

Процес приготування:

  • Відокремлюємо від тушонки жир, трохи розминаємо її виделкою, змішати з подрібненою цибулею і часником і обсмажуємо на сковороді.
  • В іншу ємність вливаємо олію, кладемо макарони і смажимо їх до рум’яності, не забувши покласти спеції.
  • Заливаємо водою і тримаємо на вогні до повного всмоктування рідини.
  • З’єднуємо тушонку з макаронами і страва готова до подачі.
Дивіться також:  Рисова каша – 8 смачних рецептів як зварити
Прокрутка до верху