Смажені макарони – 8 рецептів приготування

Простий рецепт з цибулею

Необхідні інгредієнти:

  • половина упаковка макаронів;
  • будь-які приправи за бажанням;
  • масло рослинне – 20 мл;
  • одна цибулина і зубчик часнику.

Процес приготування:

  • Цибулю і часник подрібнюємо будь-яким зручним способом і злегка обсмажуємо на розігрітій олії.
  • Туди ж кладемо макарони, вимішуємо до однорідного розподілу масла, заправляємо все спеціями і заливаємо водою.
  • Продовжуємо, готувати поки макарони не вберуть в себе рідину, після чого трохи обсушуємо їх і страва готова.
Дивіться також:  Куряча грудка — 9 рецептів на сковороді
Прокрутка до верху