Смажені макарони – 8 рецептів приготування

На сковороді з фаршем

Необхідні продукти для страви:

  • половина пачки макаронів;
  • приправи;
  • дві ложки рослинної олії;
  • цибулина;
  • часник при бажанні;
  • 300 грам будь-якого фаршу.

Процес приготування:

  • З’єднайте напівфабрикат з дрібно нарізаною цибулею, заправте спеціями і обсмажте на олії до готовності. Так само за смаком можна додати трохи часнику.
  • Макарони викладіть на сковороду з маслом, перемішайте і смажте, поки вони не придбають золотистий колір. Додайте спеції і воду, покривши вміст.
  • Продовжуйте готувати до випаровування води, а потім з’єднайте з фаршем.
  • Перемішайте для рівномірного розподілу інгредієнтів, обсмажте ще буквально протягом двох хвилин і подавайте. Ідеально поєднується з сиром, свіжою зеленню або томатним соусом.
Дивіться також:  Каннеллоні з фаршем – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху