На сковороді з фаршем
Необхідні продукти для страви:
- половина пачки макаронів;
- приправи;
- дві ложки рослинної олії;
- цибулина;
- часник при бажанні;
- 300 грам будь-якого фаршу.
Процес приготування:
- З’єднайте напівфабрикат з дрібно нарізаною цибулею, заправте спеціями і обсмажте на олії до готовності. Так само за смаком можна додати трохи часнику.
- Макарони викладіть на сковороду з маслом, перемішайте і смажте, поки вони не придбають золотистий колір. Додайте спеції і воду, покривши вміст.
- Продовжуйте готувати до випаровування води, а потім з’єднайте з фаршем.
- Перемішайте для рівномірного розподілу інгредієнтів, обсмажте ще буквально протягом двох хвилин і подавайте. Ідеально поєднується з сиром, свіжою зеленню або томатним соусом.