Сметанний соус – 8 рецептів приготування

Як приготувати для тефтелькою

Якщо хочете урізноманітнити звичне блюдо, то обов’язково приготуйте сметанний соус для тефтелькою.

Необхідні інгредієнти:

• близько двох столових ложок борошна;
• сметана – упаковка вагою приблизно 0,2 кг;
• для посилення смаку використовувати будь-які приправи;
• 150 мілілітрів вершків.

Процес приготування:

1. Добре нагрійте сковороду, але тільки на слабкому вогні, покладіть туди борошно і трохи обсмажте її, поки не утвориться рум’яний колір.
2. З’єднайте вершки зі сметаною, додайте приправи і цю суміш влити на сковороду. Відразу ж заважайте, не перестаючи, до потрібної консистенції.
3. Поваріть склад ще пару хвилин, не збільшуючи вогонь, потім зніміть з плити і поливайте готові тефтелі.

Дивіться також:  Кулеб’яка – 28 рецептів