Сніжний краб – це теж крабові палички. Багато хто вважає їх більш смачними, соковитими і «справжніми». Розгорнути палички не вдасться: вони спресовані, інакше поділяються на волокна, немов м’ясо краба.
«Сніжний Краб» — що це, склад
Основу паличок становить сурімі. У перекладі з японської – це подрібнений фарш риби. Для сурімі використовується біле м’ясо океанських риб з мінімальним вмістом жиру і високою щільністю: минтай, хек, скумбрія або путасу. У фарш використовується тільки філейна частина рибних тушок.
Після подрібнення і віджимання виходить низькокалорійний дієтичний напівфабрикат для крабових паличок з високим вмістом білка.
Крім рибного фаршу, до складу крабових паличок входять такі інгредієнти:
- вода;
- 3 види крохмалю;
- цукор;
- яйця;
- сіль;
- ароматизатори і барвники (кармін, масло смоли паприки).
Склад вказаний на упаковці продукту виробника. Інші палички відрізняються додаванням рослинної олії, стабілізатора і поліфосфатів (вологоутримуючої агента).