Сніжний Краб – що це? 4 рецепта приготування страв з крабовими паличками

Сніжний краб – це теж крабові палички. Багато хто вважає їх більш смачними, соковитими і «справжніми». Розгорнути палички не вдасться: вони спресовані, інакше поділяються на волокна, немов м’ясо краба.

«Сніжний Краб» — що це, склад

Основу паличок становить сурімі. У перекладі з японської – це подрібнений фарш риби. Для сурімі використовується біле м’ясо океанських риб з мінімальним вмістом жиру і високою щільністю: минтай, хек, скумбрія або путасу. У фарш використовується тільки філейна частина рибних тушок.

Після подрібнення і віджимання виходить низькокалорійний дієтичний напівфабрикат для крабових паличок з високим вмістом білка.

Крім рибного фаршу, до складу крабових паличок входять такі інгредієнти:

  • вода;
  • 3 види крохмалю;
  • цукор;
  • яйця;
  • сіль;
  • ароматизатори і барвники (кармін, масло смоли паприки).

Склад вказаний на упаковці продукту виробника. Інші палички відрізняються додаванням рослинної олії, стабілізатора і поліфосфатів (вологоутримуючої агента).

Дивіться також:  Салат з маринованими грибами – 10 рецептів приготування