Соковиті відбивні зі свинини на сковороді — 7 рецептів приготування

Відбивні зі свинини на сковороді – страва, яку знають всі і напевно не раз готували. Воно виходить не тільки смачним, але ще і дуже ситним. Спробуйте урізноманітнити свій звичайний раціон, скориставшись запропонованими рецептами.

Класичні відбивні зі свинини на сковороді

Приготувати відбивні по даному рецепту елементарно. Вже буквально через 20 хвилин ви вже зможете подавати страву.

Продукти для приготування:

  • два яйця;
  • спеції;
  • півкілограма м’яса;
  • одна упаковка панірувальних сухарів;
  • 150 грам борошна;

Процес приготування:

  • М’ясо промиваємо, даємо йому висохнути і перетворюємо на пластини середнього розміру так, щоб вони були не занадто товсті. Після цього відбиваємо.
  • Додаємо спеції, які подобаються, і всі заготовки спочатку опускають в ємність з борошном, потім в миску з трохи збитим яйцем і нарешті, в панірувальні сухарі.
  • Відправляємо заготовки на добре прогріту сковороду і тримаємо м’ясо, обсмажуючи з обох боків до утворення красивого кольору.
Дивіться також:  Яловичина в кисло-солодкому соусі – 5 рецептів приготування в домашніх умовах