Соковиті відбивні зі свинини з грибами
Ще один рецепт, що дозволяє надати звичайним отбивным новий смак.
Необхідні продукти:
- гриби – 0,15 кг;
- 50 грам будь-якого твердого сиру;
- різні приправи за своїм смаком;
- півкілограма м’яса;
Процес приготування:
- М’ясо необхідно промити, дати йому висохнути природним шляхом або прискорити процес за допомогою серветок. Нарізати його на шматки так, щоб вони були не надто великими і не товстими, приблизно, до 10 міліметрів. Після цього їх добре відбиваємо.
- Кладемо приправи, які подобаються, і смажимо на гарячій сковороді з маслом до гарного кольору.
- Зменшуємо вогонь майже до мінімального рівня, кладемо на кожну відбивну нарізані скибочками гриби, солимо і перчимо їх, зверху покриваємо тертим сиром.
- Закриваємо сковороду кришкою і готуємо ще хвилин 10 до повного розплавлення сиру.