Соковиті відбивні зі свинини на сковороді — 7 рецептів приготування

Соковиті відбивні зі свинини з грибами

Ще один рецепт, що дозволяє надати звичайним отбивным новий смак.

Необхідні продукти:

  • гриби – 0,15 кг;
  • 50 грам будь-якого твердого сиру;
  • різні приправи за своїм смаком;
  • півкілограма м’яса;

Процес приготування:

  • М’ясо необхідно промити, дати йому висохнути природним шляхом або прискорити процес за допомогою серветок. Нарізати його на шматки так, щоб вони були не надто великими і не товстими, приблизно, до 10 міліметрів. Після цього їх добре відбиваємо.
  • Кладемо приправи, які подобаються, і смажимо на гарячій сковороді з маслом до гарного кольору.
  • Зменшуємо вогонь майже до мінімального рівня, кладемо на кожну відбивну нарізані скибочками гриби, солимо і перчимо їх, зверху покриваємо тертим сиром.
  • Закриваємо сковороду кришкою і готуємо ще хвилин 10 до повного розплавлення сиру.
Дивіться також:  Болоньєзе – класичний рецепт і 6 варіантів приготування
Прокрутка до верху