Соковиті відбивні зі свинини на сковороді — 7 рецептів приготування

Рецепт приготування в клярі

Відбивні зі свинини в клярі навряд чи потребують представлення.

Це максимально просте і при цьому шалено смачне блюдо, яке ідеально підходить до будь-якого гарніру.

Необхідні продукти:

  • олія для смаження;
  • будь-які приправи за бажанням;
  • два яйця;
  • приблизно півкілограма м’яса;
  • 150 грам борошна.

Процес приготування:

  • Для початку підготуйте м’ясо. Його обов’язково потрібно промити, прибрати все зайве, дати повністю висохнути і нарізати на шматки. Потім можна скористатися спеціальним молоточком або ножем, щоб злегка відбити заготовки.
  • Використовуємо сіль, перець або інші спеції за смаком, а потім опускаємо кожен шматок в ємність з борошном і в заздалегідь збите яйце. До яйцю можна додати якісь трави.
  • Викладаємо м’ясо на гарячу сковороду з маслом і тримаємо на середньому вогні близько п’яти хвилин з кожної сторони. Не робіть занадто сильний вогонь, інакше тісто може підгоріти, а м’ясо буде ще сирим.
Дивіться також:  Кабачки в клярі – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху