Рецепт приготування в клярі
Відбивні зі свинини в клярі навряд чи потребують представлення.
Це максимально просте і при цьому шалено смачне блюдо, яке ідеально підходить до будь-якого гарніру.
Необхідні продукти:
- олія для смаження;
- будь-які приправи за бажанням;
- два яйця;
- приблизно півкілограма м’яса;
- 150 грам борошна.
Процес приготування:
- Для початку підготуйте м’ясо. Його обов’язково потрібно промити, прибрати все зайве, дати повністю висохнути і нарізати на шматки. Потім можна скористатися спеціальним молоточком або ножем, щоб злегка відбити заготовки.
- Використовуємо сіль, перець або інші спеції за смаком, а потім опускаємо кожен шматок в ємність з борошном і в заздалегідь збите яйце. До яйцю можна додати якісь трави.
- Викладаємо м’ясо на гарячу сковороду з маслом і тримаємо на середньому вогні близько п’яти хвилин з кожної сторони. Не робіть занадто сильний вогонь, інакше тісто може підгоріти, а м’ясо буде ще сирим.