Соковиті відбивні зі свинини на сковороді — 7 рецептів приготування

Готуємо з сиром

Відбивні з сиром – безпрограшний варіант, адже він практично з усіма продуктами поєднується просто ідеально.

Необхідні інгредієнти:

  • спеції;
  • 400 грам свинини;
  • півсклянки борошна;
  • 0,1 кг сиру;
  • одне яйце.

Процес приготування:

  • Як завжди, починаємо підготовку з обробки м’яса. Його необхідно добре промити, обсушити, наприклад, за допомогою паперових серветок, і нарізати на шматки. Їх товщина повинна бути не більше сантиметра. Потім відбийте їх спеціальним молоточком або ж скористайтеся зворотною стороною леза ножа.
  • Натріть кожен шматочок м’яса обраними спеціями, бажано, щоб серед них був стандартний набір: сіль і чорний мелений перець.
  • В окрему ємність поміщаємо яйце, злегка збиваємо його (можна ще з’єднати з травами) і в іншу кладемо борошно. М’ясо обвалюють спочатку в борошні, потім в яйці.
  • Прогріваємо сковороду з маслом, робимо середній вогонь і викладаємо відбивні. Їх потрібно смажити з обох сторін приблизно по п’ять хвилин, щоб вони встигли просмажиться, але кляр при цьому не підгорів.
  • Подрібнюємо сир будь-яким способом, можна натерти або нарізати на тонкі шматочки. Кладемо стружку на вже готові, але ще гарячі відбивні, щоб вона розплавилася.
Дивіться також:  Курка каррі – 8 рецептів, як приготувати на сковороді, в мультиварці та духовці
Прокрутка до верху