Готуємо з сиром
Відбивні з сиром – безпрограшний варіант, адже він практично з усіма продуктами поєднується просто ідеально.
Необхідні інгредієнти:
- спеції;
- 400 грам свинини;
- півсклянки борошна;
- 0,1 кг сиру;
- одне яйце.
Процес приготування:
- Як завжди, починаємо підготовку з обробки м’яса. Його необхідно добре промити, обсушити, наприклад, за допомогою паперових серветок, і нарізати на шматки. Їх товщина повинна бути не більше сантиметра. Потім відбийте їх спеціальним молоточком або ж скористайтеся зворотною стороною леза ножа.
- Натріть кожен шматочок м’яса обраними спеціями, бажано, щоб серед них був стандартний набір: сіль і чорний мелений перець.
- В окрему ємність поміщаємо яйце, злегка збиваємо його (можна ще з’єднати з травами) і в іншу кладемо борошно. М’ясо обвалюють спочатку в борошні, потім в яйці.
- Прогріваємо сковороду з маслом, робимо середній вогонь і викладаємо відбивні. Їх потрібно смажити з обох сторін приблизно по п’ять хвилин, щоб вони встигли просмажиться, але кляр при цьому не підгорів.
- Подрібнюємо сир будь-яким способом, можна натерти або нарізати на тонкі шматочки. Кладемо стружку на вже готові, але ще гарячі відбивні, щоб вона розплавилася.