Готуємо по-французьки на сковороді
Це блюдо багато звикли робити в духовці, але не біда, якщо її немає, адже можна скористатися сковородою.
Інгредієнти для приготування страви:
- одна цибулина;
- 0,15 кг сиру;
- свинина – 0,6 кг;
- будь-які приправи;
- 0,1 кг сметани (можна взяти і майонез).
Процес приготування:
- Свинину, звичайно, перед подальшим приготуванням потрібно промити і дати їй висохнути. Потім нарізаємо її на шматки і добре їх відбиваємо молоточком або зворотною стороною ножа.
- Додаємо приправи за своїм бажанням і викладаємо заготовки на гарячу сковороду з розігрітим на ній маслом. Починаємо обсмажувати.
- Коли одна сторона вже стане золотистого кольору, відбивну перевертаємо, добре промазуємо майонезом або сметаною, поверх кладемо кілька кілець цибулі і тертий або ж нарізаний на тонкі пластинки сир.
- Зменшуємо рівень нагріву, прикриваємо сковороду кришкою і доводимо страву до готовності протягом ще 15 хвилин. Необхідно щоб м’ясо «дійшло», а сир розплавився.