Соковиті відбивні зі свинини на сковороді — 7 рецептів приготування

Готуємо по-французьки на сковороді

Це блюдо багато звикли робити в духовці, але не біда, якщо її немає, адже можна скористатися сковородою.

Інгредієнти для приготування страви:

  • одна цибулина;
  • 0,15 кг сиру;
  • свинина – 0,6 кг;
  • будь-які приправи;
  • 0,1 кг сметани (можна взяти і майонез).

Процес приготування:

  • Свинину, звичайно, перед подальшим приготуванням потрібно промити і дати їй висохнути. Потім нарізаємо її на шматки і добре їх відбиваємо молоточком або зворотною стороною ножа.
  • Додаємо приправи за своїм бажанням і викладаємо заготовки на гарячу сковороду з розігрітим на ній маслом. Починаємо обсмажувати.
  • Коли одна сторона вже стане золотистого кольору, відбивну перевертаємо, добре промазуємо майонезом або сметаною, поверх кладемо кілька кілець цибулі і тертий або ж нарізаний на тонкі пластинки сир.
  • Зменшуємо рівень нагріву, прикриваємо сковороду кришкою і доводимо страву до готовності протягом ще 15 хвилин. Необхідно щоб м’ясо «дійшло», а сир розплавився.
Дивіться також:  Швидкий пиріг – 8 простих і смачних рецептів на швидку руку
Прокрутка до верху