Смажені відбивні з шийки свинини
Відбивні з шийки свинини – зовсім легкий рецепт з приголомшливим результатом. Подавати їх можна з будь-яким гарніром і соусом.
Необхідні продукти:
- два яйця;
- 0,6 кг свинячої шийки;
- спеції на свій смак;
- 0,1 кг борошна;
- 0,1 літра вершків.
Процес приготування:
- Шийку промиваємо, даємо їй обсохнути і нарізаємо на шматочки середнього розміру товщиною в один сантиметр. Відбиваємо їх, скориставшись молоточком або ножем. На цьому етапі кладемо приправи.
- Яйце злегка збиваємо, змішуємо з вершками, можна додати до них солі і перцю. Опускаємо в цю суміш шматочки м’яса. В принципі, можна відразу перейти до подальшої готуванні, а можна залишити на годину для просочення, щоб вони вийшли більш соковитими і м’якими, адже свинина дуже любить різні маринади.
- Присипаємо заготовки борошном і відправляємо їх на гарячу сковороду. Необхідно обсмажити шматочки приблизно по п’ять хвилин, не забуваючи перевертати.
Всі рецепти приготування свинячих відбивних дуже прості, з ними впорається навіть той, у кого мало досвіду в готуванні. І в результаті вийде страва, що підходить як для сімейного обіду, так і для зустрічі гостей.