Соковиті відбивні зі свинини на сковороді — 7 рецептів приготування

Смажені відбивні з шийки свинини

Відбивні з шийки свинини – зовсім легкий рецепт з приголомшливим результатом. Подавати їх можна з будь-яким гарніром і соусом.

Необхідні продукти:

  • два яйця;
  • 0,6 кг свинячої шийки;
  • спеції на свій смак;
  • 0,1 кг борошна;
  • 0,1 літра вершків.

Процес приготування:

  • Шийку промиваємо, даємо їй обсохнути і нарізаємо на шматочки середнього розміру товщиною в один сантиметр. Відбиваємо їх, скориставшись молоточком або ножем. На цьому етапі кладемо приправи.
  • Яйце злегка збиваємо, змішуємо з вершками, можна додати до них солі і перцю. Опускаємо в цю суміш шматочки м’яса. В принципі, можна відразу перейти до подальшої готуванні, а можна залишити на годину для просочення, щоб вони вийшли більш соковитими і м’якими, адже свинина дуже любить різні маринади.
  • Присипаємо заготовки борошном і відправляємо їх на гарячу сковороду. Необхідно обсмажити шматочки приблизно по п’ять хвилин, не забуваючи перевертати.

Всі рецепти приготування свинячих відбивних дуже прості, з ними впорається навіть той, у кого мало досвіду в готуванні. І в результаті вийде страва, що підходить як для сімейного обіду, так і для зустрічі гостей.

Дивіться також:  Солянка з квашеної капусти — 8 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху