Лише тісто і сосиски Все, що знадобиться для самої що ні на є класичною класики, це: листкове тісто (півкілограмова пачка); і сосиски (6-7 штук цілком достатньо). Легкість приготування під стати самому короткому списку компонентів. Тісто розморожуємо. Гострим ножем, щоб не зім’яти краю, розрізаємо на однакові смуги (їх буде стільки ж, скільки і сосисок). Злегка навскіс закутуємо наші сосиски в стрічки з тіста. Потім кладемо на деко пергаментом, на нього укладаємо сосиски. Поки духовка разжарится до 180 градусів, тісто трохи підійде. Відправляємо смакоту в духовку. Коли зверху вийде золотава скоринка, можна виймати. Дивіться також: Гречка з грибами – 7 рецептів приготування Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7