Сосиски в листковому тісті – рецепт в духовці

Лише тісто і сосиски

Все, що знадобиться для самої що ні на є класичною класики, це:

  • листкове тісто (півкілограмова пачка);
  • і сосиски (6-7 штук цілком достатньо).

Легкість приготування під стати самому короткому списку компонентів.

  • Тісто розморожуємо. Гострим ножем, щоб не зім’яти краю, розрізаємо на однакові смуги (їх буде стільки ж, скільки і сосисок).
  • Злегка навскіс закутуємо наші сосиски в стрічки з тіста.
  • Потім кладемо на деко пергаментом, на нього укладаємо сосиски. Поки духовка разжарится до 180 градусів, тісто трохи підійде.
  • Відправляємо смакоту в духовку. Коли зверху вийде золотава скоринка, можна виймати.
  • Дивіться також:  Гречка з грибами – 7 рецептів приготування
    Прокрутка до верху