Трошки складніше

Ще один варіант класичного рецепту передбачає трохи більшу кількість інгредієнтів.
До обов’язкових багатошаровому тесту (упаковка 0,5 кг) і сосисок (8-9 штучок) додамо:
- сире яйце (жовток);
- насіння кунжуту;
- масло рослинне (для дека) і вершкове (змастити випічку).
Покроковий рецепт:
З тестом чинимо так само, як і в першому випадку.
Сосиски ділимо на половинки, накручуємо на кожну по діагоналі зроблені з тіста смужки.
Духовка вже «набрала» необхідну (1800С) температуру. Тому на дно дека (попередньо змащуємо її рослинним маслом) викладаємо закутані сосиски (вони суцільно покриті яєчним жовтком і посипані кунжутом). Ставимо в духовку.
Через двадцять хвилин дістаємо. Поки не охололи, промаж кожну вершковим маслом.
Таке блюдо краще їсти відразу, ще гарячим, поки тісто гарненько просякнуте сосисочным «соком».