Сосиски в листковому тісті – рецепт в духовці

Трошки складніше

Ще один варіант класичного рецепту передбачає трохи більшу кількість інгредієнтів.

До обов’язкових багатошаровому тесту (упаковка 0,5 кг) і сосисок (8-9 штучок) додамо:

  • сире яйце (жовток);
  • насіння кунжуту;
  • масло рослинне (для дека) і вершкове (змастити випічку).

Покроковий рецепт:

  • З тестом чинимо так само, як і в першому випадку.
  • Сосиски ділимо на половинки, накручуємо на кожну по діагоналі зроблені з тіста смужки.
  • Духовка вже «набрала» необхідну (1800С) температуру. Тому на дно дека (попередньо змащуємо її рослинним маслом) викладаємо закутані сосиски (вони суцільно покриті яєчним жовтком і посипані кунжутом). Ставимо в духовку.
  • Через двадцять хвилин дістаємо. Поки не охололи, промаж кожну вершковим маслом.
  • Таке блюдо краще їсти відразу, ще гарячим, поки тісто гарненько просякнуте сосисочным «соком».

    Дивіться також:  Узбецький плов – 6 рецептів, як приготувати справжній узбецький плов
    Прокрутка до верху