У тесті на дріжджах

Дріжджове тісто зробить блюдо схожим на булочки, тільки замість начинки в ньому будуть сосиски. Це варіант дуже хороший для сім’ї з дітьми-школярами. Таку їжу зручно брати з собою і їсти, не забруднивши руки і одяг.
Для здійснення «дитячого» рецепту сосисок в листковому тесті в духовці потрібно наступне:
- півкіло листкового тіста з дріжджами);
- сосиски (штук дев’ять);
- свіже яєчко;
- сир твердий (сорт на ваш розсуд, 0,2 кг).
Можна приступати до готування.
Розморожене тісто ділимо на дві частини (або на три-чотири). Злегка розгортаємо.
Звільняємо сосиски від плівки. Ріжемо навпіл (уздовж по довжині).
Сир перетворюємо в однакові брусочки розміром, як у сосисок. Вкладаємо їм в середину.
Сосиски з сиром всередині «одягаємо» у стрічки з порізаного тесту.
Збиваємо яєчко виделкою, їм змащуємо сосиски, не пропустивши жодної.
Укладаємо їх на пергамент на дні дека.
В прогрітій (180 – 200С) духовці тримаємо близько двадцяти хвилин. Коли поверхня наших «булочок» позолотится, виймемо їх з печі.