«Привіт» з Франції

Французи люблять вишукану кулінарію. Втім, не тільки вони. Надати істинно французький шарм і пікантність можна навіть такому невибагливому страви, як сосиски в тісті.
Для цього потрібні кілька компонентів:
- 500-грамова пачка листкового тіста (недрожжевого);
- десяток сосисок;
- полстопки борошна;
- пара свіжих яєчок;
- морква по-корейськи (скільки захочеться);
- 6-8 маринованих огірочків (невеликих);
- будь-який твердий сир («Російський») – 200 р.
Діємо наступним чином.
Розморожене при кімнатній температурі тісто кладемо на робочу поверхню (присипану борошном, щоб не липло). Акуратно розгортаємо (до товщини в п’ять міліметрів). Ріжемо гострим ножиком по вертикалі, щоб вийшли довгі стрічки шириною приблизно в два сантиметри.
Сосиски «раздеваем», огірочки розрізаємо вздовж (щоб було від 4 до 6 частин з кожного). Подрібнюємо сир у вигляді тонких пластинок.
До сосисок додаємо сир, огірок і корейську моркву. Кожен «букетик» акуратно загортаємо у смужку тесту. На деко з папером для випічки наші «французи» не торкаються один одного (інакше злипнуться).
Печемо в духовці при двохстах градусах. Щоб не підгоріли, перевертаємо дерев’яною лопаткою.
Десь через півгодини з’явиться рум’яна кірочка. Змащуємо її збитими яєчками, а через три-п’ять хвилин виймаємо наше частування і ставимо на стіл.