В дріжджовому тісті
Дріжджове тісто виходить не завжди, потрібні деякі навички готування, але зате вона ідеально підходить для випічки.
Необхідні продукти:
- маленька пачка дріжджів;
- 50 грам масла;
- близько 400 грам борошна;
- дві ложечки цукру;
- стакан молока;
- яйце;
- 8-10 сосисок;
- зовсім трохи солі.
Процес приготування:
- Молоко потрібно злегка підігріти, всипати в нього дріжджі з цукром і залишити на деякий час, зазвичай вистачає 30 хвилин.
- В іншій ємності сіль перемішуємо з яйцем, а потім це з’єднуємо з молоком і дріжджами.
- Залишилося тільки всипати борошно і довести масу до гладкого стану. Перетворюємо в тонкий пласт, ріжемо на смужки, якими обмотуємо сосиски.
- Прибираємо їх на деко, за бажанням можна помазати жовтком, даємо постояти близько 15 хвилин, щоб тісто хоч трохи підійшло. Після чого випікаємо в духовці 25 хвилин, встановивши рівень нагріву на 180 градусів.