Сосиски в тісті – 6 рецептів приготування вдома

В дріжджовому тісті

Дріжджове тісто виходить не завжди, потрібні деякі навички готування, але зате вона ідеально підходить для випічки.

Необхідні продукти:

  • маленька пачка дріжджів;
  • 50 грам масла;
  • близько 400 грам борошна;
  • дві ложечки цукру;
  • стакан молока;
  • яйце;
  • 8-10 сосисок;
  • зовсім трохи солі.

Процес приготування:

  • Молоко потрібно злегка підігріти, всипати в нього дріжджі з цукром і залишити на деякий час, зазвичай вистачає 30 хвилин.
  • В іншій ємності сіль перемішуємо з яйцем, а потім це з’єднуємо з молоком і дріжджами.
  • Залишилося тільки всипати борошно і довести масу до гладкого стану. Перетворюємо в тонкий пласт, ріжемо на смужки, якими обмотуємо сосиски.
  • Прибираємо їх на деко, за бажанням можна помазати жовтком, даємо постояти близько 15 хвилин, щоб тісто хоч трохи підійшло. Після чого випікаємо в духовці 25 хвилин, встановивши рівень нагріву на 180 градусів.
Дивіться також:  Курячі сердечка в сметані – 6 смачних рецептів
Прокрутка до верху