Сосиски в тісті – 6 рецептів приготування вдома

Як загорнути сосиску в тісто?

Здавалося б, не велика наука – обернути сосиски в тісто, але, виявляється, зробити це можна різними способами.

  • Кіска. Для цього беремо невеликий шматочок тіста, робимо з нього корж, в яку поміщаємо сосиску, краю, ріжемо на смужки по напрямку вниз, а потім починаємо з’єднувати їх в середині у вигляді коси.
  • Квітка. Потрібно заготовка у вигляді овалу, всередину кладемо сосиску і повністю закриваємо її тестом. Перевертаємо швом вниз, робимо надрізи по все довжині і з’єднуємо обидва краї у вигляді кола.
  • Вирізаємо пласт шириною до 2 сантиметром і обмотуємо ним сосиску, щоб вийшло щось схоже на тістечко трубочку.
  • Діагональ. Беремо шматочок тіста овальної форми, повністю обволікає ним сосиску, перевертаємо і робимо діагональні надрізи, але тільки на тісті.
  • Ще один цікавий спосіб – човник. Знадобиться прямокутний шматочок, в середину якого кладемо сосиску, боки скручуємо, щоб вийшли своєрідні бортики, а зверху і знизу просто защипуємо. В результаті сосиска повинна ніби лежати в човнику або люльці.
Дивіться також:  Буженина в духовці у фользі – 7 покрокових рецептів приготування
Прокрутка до верху