Сосиски в дріжджовому тісті в духовці – 8 рецептів приготування

Сосиски в дріжджовому тесті в духовці – дуже популярна випічка, про яку чули всі. А у багатьох у шкільні та студентські роки це було найулюбленішим і найсмачнішим перекусом на перервах. Дріжджове тісто виходить пишним та ніжним, його можна навіть трохи підсолодити, це не завадить випічці. Крім сосисок у начинку можна додати сирок, скибочка помідора або смажені грибочки.

Сосиски в тісті в духовці із готового дріжджового тіста

Сосиски в тісті в духовці з готового дріжджового тіста – це проста та швидка випічка, яку можна подати до ранкової кави. Готове дріжджове тісто можна знайти у найближчому продуктовому магазині. Вам залишиться тільки красиво загорнути сосиски в тісто і запекти в духовці.

Інгредієнти:

на – 10 порції

  • Сосиски – 10 шт.
  • Тісто дріжджове – 500 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 50 мл.
  • Олія – ​​для змащування

Процес приготування:

Як приготувати сосиски в дріжджовому тісті? Беремо готове тісто, якщо воно заморожене, необхідно розморозити за кімнатної температури.

Тісто розкотіть на борошном, що присипає, рівної поверхні і наріжте смужками.

Потім загорніть сосиски в тісто. Закручуйте смужки трохи у діагональ.

Деко змастіть олією. Розкладіть на ньому заготовки, накрийте рушником і залиште на 20 хвилин. Збийте молоко з|із| яйцем і змастіть отриманою сумішшю тісто. Запікайте сосиски у тесті при 180 градусах протягом 30-35 хвилин.

Готові сосиски у дріжджовому тесті трохи остудіть, потім їх можна подавати на стіл разом із чаєм чи кавою. Смачного!

Сосиски в листковому дріжджовому тісті в духовці

Сосиски в листковому дріжджовому тісті в духовці – це чудова випічка для перекушування в будь-якому місці. Її можна зустріти практично у будь-якому пункті харчування. Але також смачні сосиски в тісті легко можна приготувати на кухні. Приготування займе лічені хвилини, залишиться лише дочекатися, коли тісто підрум’яниться в духовці.

Час приготування: 45 хв.

Час приготування: 20-30 хв.

порцій – 8.

Інгредієнти:

  • Сосиски – 8 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Тісто листкове-дрожжеве – 1 упаковка.

Процес приготування:

Крок 1. Розкрийте упаковку з готовим листковим тестом і розморозьте його за кімнатної температури. Трохи розкотіть тісто качалкою та наріжте смужками.

Крок 2. Потім кожну смужку розкотіть по довжині, щоб вона стала тоншою.

Крок 3. Кожну сосиску загорніть у смужки тесту, добре закріпіть кінці тесту на кожній заготовці. Деко застеліть пергаментом і розкладіть на ньому заготовки.

Крок 4. У мисці збийте віночком яйце і змастіть тісто, щоб при запіканні воно добре підрум’янилося.

Крок 5. Випікайте сосиски у тесті протягом 10-15 хвилин. Потім у теплому вигляді подавайте їх до столу, поки тісто повітряне та хрумке. Смачного!

Сосиски в тісті в духовці із дріжджового тіста з сиром

Сосиски в тісті в духовці з дріжджового тіста з сиром – це та випічка, на яку у вас не знадобиться багато часу і для неї немає потреби довго розвивати кулінарні навички. Але ваші близькі будуть в повному захваті від такого смачного перекушування будинку, в дорозі або на виїзному пікніку.

Дивіться також:  Курка в кисло солодкому соусі – 8 рецептів приготування

Час приготування: 45 хв.

Час приготування: 15 хв.

порцій – 10.

Інгредієнти:

  • Сосиски – 10 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Тісто листкове дріжджове – 350 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Кунжут – 1 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте усі необхідні продукти. Тісто заздалегідь дістаньте із холодильника, щоб воно розморозилося. Цибулю очистіть від лушпиння і помийте. Витягніть сосиски з упаковки.

Крок 2. Наріжте цибулю півкільцями і обсмажте її на олії до золотистого кольору. Духовку увімкніть та розігрійте до 180 градусів.

Крок 3. Твердий сир натріть на тертці.

Крок 4. Дріжджове тісто розкотіть качалкою до товщини 5 мм.

Крок 5. Розріжте пласт тесту на 10 смужок приблизно 25-30 сантиметрів завдовжки.

Крок 6. На кожну смужку покладіть трохи смаженої цибулі та тертого сиру.

Крок 7. На один край смужки тіста покладіть сосиску і загорніть в тісто по спіралі.

Крок 8. Деко застеліть пергаментом і покладіть на нього заготовки. Змастіть збитим яйцем, щоб тісло стало рум’яним при запіканні.

Крок 9. Посипте сосиски у тесті кунжутом.

Крок 10. Відправте лист з сосисками в духовку і запікайте протягом 30 хвилин.

Крок 11. Готові сосиски у дріжджовому тесті трохи остудіть і подавайте до чаю. Смачного!

Сосиски в дріжджовому тісті на молоці у духовці

Сосиски в дріжджовому тесті на молоці в духовці – це поширена випічка, яку люблять дорослі та особливо діти. Головне, придбати якісні дріжджі та правильно замісити тісто. Сосиски, звичайно, вибирайте із натуральним складом, тоді випічка буде максимально смачною.

Час приготування: 60 хв.

Час приготування: 25 хв.

порцій – 20.

Інгредієнти:

  • Дріжджі сухі – 11 грн.
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 450 гр.
  • Молоко – 200мл.
  • Цукор-пісок – 3 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Олія вершкове – 80 гр.
  • Сосиски – 20 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. В об’ємну миску влийте тепле молоко, всипте сухі дріжджі, сіль і цукор, добре перемішайте. Далі розбийте два курячі яйця.

Крок 2. Потім поступово всипайте в ємність борошно, що просіює, і замішуйте тісто.

Крок 3. Далі додайте в тісто м’яке вершкове масло і ще раз добре вимісіть тісто.

Крок 4. Готове тісто скачайте в кулю та покладіть у миску. Затягніть ємність харчовою плівкою та заберіть у тепле місце для підйому. Тісто має збільшитися обсягом вдвічі.

Крок 5. Тісто, що підросло, розділіть на дві частини, одну викладіть на присипану борошном поверхню і розкотіть качалкою. Розріжте тісто на смужки. Потім так само зробите з другою частиною тесту.

Крок 6. Кожну сосиску загорніть у тісто, трохи прокручуючи по спіралі.

Крок 7. Деко змастіть вершковим маслом і розкладіть на ньому заготовки. Щоб при запіканні тісто вийшло рум’яним, змастіть його сумішшю молока та яйця, але це необов’язково. Запікайте сосиски у розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.

Крок 8. Апетитні та рум’яні сосиски у тесті подавайте на стіл у теплому вигляді, можна подати з ними кетчуп чи майонез. Смачного!

Дивіться також:  Фунчоза по-корейськи – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Сосиски у дріжджовому тесті на кефірі в духовці.

Сосиски в дріжджовому тесті на кефірі в духовці – це улюблена домашня випічка багатьма. Вона виходить дуже ситною, нею цілком можна швидко і надовго вгамувати легкий голод. А якщо додати в начинку до сосиска помідори або солоні огірочки. То у вас вийде оригінальна друга страва для обіду.

Час приготування: 1 год. 50 хв.

Час приготування: 35 хв.

порцій – 6.

Інгредієнти:

  • Перець чорний горошком – 12 шт.
  • Кефір – 100 мл.
  • Сосиски – 3 шт.
  • Борошно – 450 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 год.
  • Цукор-пісок – 3 ч. л.
  • Вода – 100 мл.
  • Дріжджі свіжі – 20 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте всі потрібні продукти для сосисок у тесті.

Крок 2. В окремій ємності змішайте яйце, кефір та воду. Цю суміш влийте в чашу хлібопічки.

Крок 3. Далі всипте борошно, що просіює, сіль і цукор.

Крок 4. Свіжі дріжджі розкришіть руками і додайте в чашу. Закрийте хлібопічку та виберіть у меню режим «Тісто». За годину тісто буде готове.

Крок 5. Три сосиски витягніть з оболонки і розріжте навпіл поперек.

Крок 6. Від тіста відщипуйте невеликі шматочки і розкачайте качалкою в тонкі смужки.

Крок 7. Загорніть половину сосиски в тісто, одну частину злегка витягніть, щоб вийшло щось на зразок хвостика. З двох невеликих шматочків тіста зробіть лапки та очі, як зіниці використовуйте горошини перцю.

Крок 8. Змастіть лист маслом і розкладіть на ньому заготовки. Запікайте сосиски у тесті протягом 15 хвилин.

Крок 9. Такі кумедні сосиски у тесті дуже сподобаються дітям. Смачного!

Сосиски в дріжджовому листковому тісті з кунжутом.

Сосиски в дріжджовому листковому тесті з кунжутом – це бюджетний варіант для перекушування і, до того ж, дуже оригінальний. Ви легко реалізуєте цей рецепт на своїй кухні власноруч. Золотиста тонка скоринка на тесті та посипка з кунжуту робить випічку апетитною і її неодмінно хочеться скуштувати.

Час приготування: 35 хв.

Час приготування: 20 хв.

порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Жовток курячий – 1 шт.
  • Тісто листкове – 200 гр.
  • Сосиски – 150 гр.
  • Кунжут – 1 год.
  • Рослинна олія – для змащування дека.

Процес приготування:

Крок 1. Листкове тісто розморозьте при кімнатній температурі, витягніть сосиски з оболонки.

Крок 2. Тісто розріжте на смужки шириною 1-1,5 см, довжиною 17-18 см.

Крок 3. Кожну сосиску загорніть у тісто.

Крок 4. Деко змастіть олією і викладіть на неї сосиски в тісті. Змастіть тісто яєчним жовтком і посипте кунжутом.

Крок 5. Випікайте сосиски в тісті в духовці при 220 градусах протягом 12-14 хвилин.

Крок 6. Готові вироби трохи остудіть. Сосиски в дріжджовому листковому тесті можна подавати з чаєм чи кавою. Смачного!

Сосиски у дріжджовому тісті на воді в духовці

Сосиски в дріжджовому тесті на воді в духовці з запалу з жару, пишні та рум’яні завжди будуть доречними. Неважливо, це звичайний день у вузькому сімейному колі, зустріч із друзями чи пікнік на свіжому повітрі. За цим рецептом дріжджове тісто на воді відмінно піднімається і при випічці виходить пишним та смачним.

Дивіться також:  Стрипси - 10 рецептів приготування у домашніх умовах

Час приготування: 120 хв.

Час приготування: 20 хв.

порцій – 10.

Інгредієнти:

  • Вода – 250 мл.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Борошно – 400 гр.
  • Дріжджі сухі – 5 грн.
  • Цукор-пісок – 1,5 ст.
  • Сосиски – 10 шт.
  • Олія вершкове – 50 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте усі необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Для опари змішайте дріжджі, столову ложку цукру, теплу воду та дві столові ложки борошна. Все добре змішайте та залиште на 15-20 хвилин.

Крок 3. Після цього до опари додайте сіль і цукор, що залишився. Всипте борошно, що просіяє.

Крок 4. Починайте замішувати тісто ложкою, потім переходьте на ручний заміс. Додайте в масу розтоплене та охолоджене вершкове масло та вимішуйте його протягом 7 хвилин.

Крок 5. Миску з тістом накрийте рушником і залиште в теплі на годину для підйому.

Крок 6. Обомніть тісто ще раз руками та розділіть на дві частини. Кожну частину розкачайте прямокутний пласт 20 на 30 сантиметрів. Далі наріжте смужками приблизно по 4 сантиметри завширшки.

Крок 7. Потім кожну сосиску обмотайте в смужки тіста трохи по спіралі.

Крок 8. Деко застелите пергаментом, розкладіть на ньому загорнуті в тісто сосиски. Залиште заготовки на 15 хвилин, потім змастіть збитим яйцем.

Крок 9. Запікайте сосиски у тесті при 200 градусах протягом 20 хвилин.

Крок 10. Перед тим, як подати сосиски в тесті на стіл, трохи остудіть їх. Смачного!

Сосиски в дріжджовому тісті з картоплею в духовці

Сосиски в дріжджовому тесті з картоплею в духовці – це ще один смачний рецепт цієї знаменитої випічки. Ми розповімо, як підготувати начинку та красиво оформити заготовки. У вас вийде чудове частування до чаю або перекус у довгу дорогу.

Час приготування: 90 хв.

Час приготування: 40 хв.

порцій – 6.

Інгредієнти:

  • Картопля – 5-6 шт.
  • Сосиски – 10 шт.
  • Тісто дріжджове – 1 кг.
  • Масло вершкове – до смаку.
  • Молоко – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Олія – ​​для змащування дека.

Процес приготування:

Крок 1. Почистіть картоплю, помийте та розріжте на кілька частин. Потім відваріть картоплю до готовності.

Крок 2. Далі в картоплю додайте трохи вершкового масла та молока, зробіть картопляне пюре, воно не повинно бути рідким. Сосиски витягніть з оболонки.

Крок 3. Тісто розділіть на частини і кожну розкотіть у коржик.

Крок 4. На середину кожного коржика покладіть приблизно столову ложку картопляного пюре, на ньому розташуйте сосиску. З двох сторін від начинки зробіть по три надрізи. Потім підніміть тісто догори та смужки складіть у формі кіски.

Крок 5. Деко змастіть олією і викладіть на неї сосиски в тісті. За бажання можете змастити тісто збитим яйцем. Відправте лист у духовку, розігріту до 200 градусів на 15 хвилин.

Крок 6. Оригінальне частування до чаю готове. Подавайте сосиски в тісті теплому вигляді. Смачного!

Прокрутка до верху