Варіант з грибами
Приготувати соус для макаронів з грибами дуже легко. До того ж, ця добавка здатна скрасити навіть самий убогий вечерю.
Що знадобиться:
- гриби – 400 г;
- цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- базилік сушений – 2 ч. ложки;
- сіль – 1 ч. ложка;
- вершки середньої жирності – ½ склянки;
- перець.
Цибуля очищається від лушпиння, дрібно шинкуется і пассируется на сковороді, поки не стане прозорим. Нарізаємо гриби як можна дрібніше і смажимо разом з цибулею. Потрібно дочекатися моменту, коли з них повністю випарується вся волога. Після цього ми наливаємо в сковороду вершки, солимо і перчимо за смаком, кладемо базилік. Також можна додати улюблені приправи. Соус вариться, доки не придбає необхідну густоту. Його відразу ж можна подавати з макаронами, не чекаючи, поки він охолоне.