Соус для макаронів – 9 рецептів приготування

Варіант з грибами

Приготувати соус для макаронів з грибами дуже легко. До того ж, ця добавка здатна скрасити навіть самий убогий вечерю.

Що знадобиться:

  • гриби – 400 г;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • базилік сушений – 2 ч. ложки;
  • сіль – 1 ч. ложка;
  • вершки середньої жирності – ½ склянки;
  • перець.

Цибуля очищається від лушпиння, дрібно шинкуется і пассируется на сковороді, поки не стане прозорим. Нарізаємо гриби як можна дрібніше і смажимо разом з цибулею. Потрібно дочекатися моменту, коли з них повністю випарується вся волога. Після цього ми наливаємо в сковороду вершки, солимо і перчимо за смаком, кладемо базилік. Також можна додати улюблені приправи. Соус вариться, доки не придбає необхідну густоту. Його відразу ж можна подавати з макаронами, не чекаючи, поки він охолоне.

Дивіться також:  Яєчна локшина – шість рецептів, як приготувати домашню локшину своїми руками
Прокрутка до верху