Соус для макаронів – 9 рецептів приготування

Вершковий соус

Соус для макаронів з вершків – це теж класичний рецепт, як можна «прикрасити» простий гарнір.

Що знадобиться:

  • жирні вершки – 1 склянка;
  • слив. масло – 50 г;
  • борошно – 1 ст. ложка;
  • часник – 1 зубчик;
  • петрушка;
  • сіль;
  • перець;
  • спеції.

Включаємо на плиті повільний вогонь і ставимо туди миску з маслом, щоб воно повністю розтанула. Додаємо вершки, столову ложку борошна і варимо соус не більше 5-ти хвилин. Дрібно нарізаємо петрушку і подрібнюємо зубчик часнику в часникодавці. Відразу ж кладемо їх до вершкового соусу. Не забуваємо постійно перемішувати. В самому кінці додаються всі необхідні приправи і спеції. Як тільки суміш почне закипати, знімаємо миску з плити і подаємо до макаронів в гарячому вигляді.

Дивіться також:  Гарбуз з м’ясом – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху