Соус для макаронів – 9 рецептів приготування

Смачне доповнення з беконом

Паста з соусом, де доданий бекон, буде дуже ситним обідом або вечерею. Приготуйте її прямо зараз!

Що знадобиться:

  • бекон копчений – 300 г;
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • борошно – 2 ст. ложки;
  • нежирні вершки – 100 мл;
  • сіль.

Цибулю і бекон нарізати дрібними кубиками. Спочатку обсмажуємо бекон до легкої прозорості, потім додаємо цибулю. Якщо вам подобаються гриби, то в соус можна додати і їх, попередньо дрібно нарізавши. Обсмажуємо ретельно суміш, кладемо в неї борошно. Перемішуємо і акуратно заливаємо вершки.

Соус доводиться до кипіння на повільному вогні і вариться до тих пір, поки не набуде злегка жовтуватий колір. Солимо й додаємо спеції. Спагеті або паста поливається соусом відразу ж після його приготування, поки він не охолов.

Дивіться також:  Кебе – що це таке? Рецепт національної страви Кебе
Прокрутка до верху