Смачне доповнення з беконом
Паста з соусом, де доданий бекон, буде дуже ситним обідом або вечерею. Приготуйте її прямо зараз!
Що знадобиться:
- бекон копчений – 300 г;
- цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- борошно – 2 ст. ложки;
- нежирні вершки – 100 мл;
- сіль.
Цибулю і бекон нарізати дрібними кубиками. Спочатку обсмажуємо бекон до легкої прозорості, потім додаємо цибулю. Якщо вам подобаються гриби, то в соус можна додати і їх, попередньо дрібно нарізавши. Обсмажуємо ретельно суміш, кладемо в неї борошно. Перемішуємо і акуратно заливаємо вершки.
Соус доводиться до кипіння на повільному вогні і вариться до тих пір, поки не набуде злегка жовтуватий колір. Солимо й додаємо спеції. Спагеті або паста поливається соусом відразу ж після його приготування, поки він не охолов.