Готуємо з в’ялених томатів і волоських горіхів
Обов’язково спробуйте макарони з соусом Песто приготованим за цим рецептом. Дуже виграшне поєднання.
Необхідні продукти:
- 60 мл оливкової олії;
- 2 великі ложки води;
- шість в’ялених помідор;
- зубчик часнику;
- третину склянки товчених горіхів;
- 50 грам пармезану;
- базилік свіжий – стакан;
- морська сіль і чорний перець – на кінчику ложки.
Процес приготування:
- Приготуйте чашу комбайна, помістіть туди вказану кількість базиліка, дрібно порізаний часник, подрібнені помідори, тертий сир і вже толченные волоські горіхи.
- Додайте трохи води, морської солі і перцю на свій смак, увімкніть прилад і нехай він збиває, поки маса не стане однорідною.
- Зменшіть оберти, влийте масло і доведіть до густоти.