Соус Песто – 7 рецептів в домашніх умовах

Готуємо з в’ялених томатів і волоських горіхів

Обов’язково спробуйте макарони з соусом Песто приготованим за цим рецептом. Дуже виграшне поєднання.

Необхідні продукти:

  • 60 мл оливкової олії;
  • 2 великі ложки води;
  • шість в’ялених помідор;
  • зубчик часнику;
  • третину склянки товчених горіхів;
  • 50 грам пармезану;
  • базилік свіжий – стакан;
  • морська сіль і чорний перець – на кінчику ложки.

Процес приготування:

  • Приготуйте чашу комбайна, помістіть туди вказану кількість базиліка, дрібно порізаний часник, подрібнені помідори, тертий сир і вже толченные волоські горіхи.
  • Додайте трохи води, морської солі і перцю на свій смак, увімкніть прилад і нехай він збиває, поки маса не стане однорідною.
  • Зменшіть оберти, влийте масло і доведіть до густоти.
Дивіться також:  Філе качки – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху