З фісташок і спаржі
Песто можна зробити і з такими незвичайними інгредієнтами. І хоч поєднання не традиційно, в результаті виходить цікавий соус.
Необхідні продукти:
- сік лимона і зелень за смаком;
- три ложки оливкової олії;
- чверть склянки свіжого шпинату;
- зубчик часнику;
- 2 великі ложки смажених фісташок;
- спаржа – 2 пучка;
- 50 грам пармезану.
Процес приготування:
- Спаржу перед приготуванням потрібно помістити в киплячу воду, довести до м’якості, остудити і порізати на невеликі шматочки.
- Тепер всі зазначені інгредієнти разом зі спеціями відправляються в чашу блендера і перебиваються там, поки не перетворяться в однорідну суміш достатньої густоти.