Соус Песто – 7 рецептів в домашніх умовах

З фісташок і спаржі

Песто можна зробити і з такими незвичайними інгредієнтами. І хоч поєднання не традиційно, в результаті виходить цікавий соус.

Необхідні продукти:

  • сік лимона і зелень за смаком;
  • три ложки оливкової олії;
  • чверть склянки свіжого шпинату;
  • зубчик часнику;
  • 2 великі ложки смажених фісташок;
  • спаржа – 2 пучка;
  • 50 грам пармезану.

Процес приготування:

  • Спаржу перед приготуванням потрібно помістити в киплячу воду, довести до м’якості, остудити і порізати на невеликі шматочки.
  • Тепер всі зазначені інгредієнти разом зі спеціями відправляються в чашу блендера і перебиваються там, поки не перетворяться в однорідну суміш достатньої густоти.
Дивіться також:  Що приготувати з курячої печінки?
Прокрутка до верху