З руколи
Із цим соусом можна готувати салати, закуски або навіть заправити картоплю і пасту. Горіхи в принципі можна використовувати будь-які, але і смак буде зовсім інший.
Необхідні продукти:
- олія оливкова – 0,1 л;
- зубчик часнику;
- сир пармезан – 40 грам;
- сіль за смаком;
- 35 грам кедрових горіхів.
Процес приготування:
- Зелень промиваємо і обов’язково чекаємо повного її висихання.
- Подрібнюємо сир на тертці, а часник ріжемо шматочками.
- У блендер або комбайн викладаємо всі інгредієнти, вливаємо олію, додаємо сіль по своєму смаку і перебиваємо до потрібної консистенції. Зовсім не обов’язково, щоб вона стала однорідною. Невеликі шматочки горіхів додадуть кінцевого результату своєрідний смак.