Соус Песто – 7 рецептів в домашніх умовах

З руколи

Із цим соусом можна готувати салати, закуски або навіть заправити картоплю і пасту. Горіхи в принципі можна використовувати будь-які, але і смак буде зовсім інший.

Необхідні продукти:

  • олія оливкова – 0,1 л;
  • зубчик часнику;
  • сир пармезан – 40 грам;
  • сіль за смаком;
  • 35 грам кедрових горіхів.

Процес приготування:

  • Зелень промиваємо і обов’язково чекаємо повного її висихання.
  • Подрібнюємо сир на тертці, а часник ріжемо шматочками.
  • У блендер або комбайн викладаємо всі інгредієнти, вливаємо олію, додаємо сіль по своєму смаку і перебиваємо до потрібної консистенції. Зовсім не обов’язково, щоб вона стала однорідною. Невеликі шматочки горіхів додадуть кінцевого результату своєрідний смак.
Дивіться також:  Мексиканська кухня: особливості і традиції, рецепти найпопулярніших страв
Прокрутка до верху