Соус Песто – 7 рецептів в домашніх умовах

Песто з вершковим смаком

Один з кращих варіантів для приготування спагетті з соусом Песто. Їм також можна заправляти овочі або робити сандвічі.

Необхідні продукти:

  • пармезан – 100 грам;
  • велика ложка соку лимона;
  • оливкова олія – дві ложки;
  • трохи більше 100 грам будь-якого вершкового сиру;
  • 100 грам волоських горіхів;
  • 100 грамів сушеного базиліка;
  • 2 зубчики часнику;
  • перець чорний і сіль на свій смак.

Процес приготування:

  • Волоські горіхи потрібно обов’язково трохи подрібнити, а твердий сир натерти на крупній або середній тертці.
  • Після чого зазначений у списку склад викладається в блендер і починає перебиватися до густої маси, так щоб вона була чимось схожа на крем.
Дивіться також:  Макарони по-флотськи – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху