Песто з вершковим смаком
Один з кращих варіантів для приготування спагетті з соусом Песто. Їм також можна заправляти овочі або робити сандвічі.
Необхідні продукти:
- пармезан – 100 грам;
- велика ложка соку лимона;
- оливкова олія – дві ложки;
- трохи більше 100 грам будь-якого вершкового сиру;
- 100 грам волоських горіхів;
- 100 грамів сушеного базиліка;
- 2 зубчики часнику;
- перець чорний і сіль на свій смак.
Процес приготування:
- Волоські горіхи потрібно обов’язково трохи подрібнити, а твердий сир натерти на крупній або середній тертці.
- Після чого зазначений у списку склад викладається в блендер і починає перебиватися до густої маси, так щоб вона була чимось схожа на крем.