Соус Песто – 7 рецептів в домашніх умовах

Простий соус з кінзи і петрушки

Пікантний варіант заправки обов’язково сподобається любителям гострих страв.

Необхідні продукти:

  • половина маленької ложки солі;
  • пучок свіжої кінзи і стільки ж петрушки;
  • 2 великі ложки кедрових горіхів або будь-яких інших;
  • два зубчики часнику;
  • пармезан – 0,1 кг;
  • 0,1 л оливкової олії.

Процес приготування:

  • Раніше всі інгредієнти для соусу дрібно нарізалися ножем, або розтирали, зараз процес можна спростити за допомогою блендера.
  • Кладемо в нього сир, перебиваємо, так що б він перетворився в крихту.
  • Додаємо все інше за списком, включаємо більшу швидкість роботи приладу і чекаємо близько п’яти хвилин. Стільки часу потрібно, щоб маса стала однорідною і схожою на соус. Зберігати його можна не більше двох тижнів в закритій ємності в холодильнику.
Дивіться також:  Маринад для баранини – 7 найбільш смачних рецептів
Прокрутка до верху