Простий соус з кінзи і петрушки
Пікантний варіант заправки обов’язково сподобається любителям гострих страв.
Необхідні продукти:
- половина маленької ложки солі;
- пучок свіжої кінзи і стільки ж петрушки;
- 2 великі ложки кедрових горіхів або будь-яких інших;
- два зубчики часнику;
- пармезан – 0,1 кг;
- 0,1 л оливкової олії.
Процес приготування:
- Раніше всі інгредієнти для соусу дрібно нарізалися ножем, або розтирали, зараз процес можна спростити за допомогою блендера.
- Кладемо в нього сир, перебиваємо, так що б він перетворився в крихту.
- Додаємо все інше за списком, включаємо більшу швидкість роботи приладу і чекаємо близько п’яти хвилин. Стільки часу потрібно, щоб маса стала однорідною і схожою на соус. Зберігати його можна не більше двох тижнів в закритій ємності в холодильнику.