Соєвий соус 9 рецептів з використанням соусу

Індичка в соєвому соусі

Щоб приготувати таке неповторне блюдо, необхідно підготувати наступні продукти:

  • індичка (філейна частина) – 600 г;
  • пісне масло;
  • морква – 2 шт.;
  • вода;
  • соус із сої – 4 ст. л;
  • цибуля біла – 1 шт.

Процес приготування:

  • Філе промиваємо й обсушуємо на паперовому рушнику. Нарізаємо невеликими шматочками.
  • Моркву нарізаємо півколами або брусочками, цибулю – півкільцями.
  • На розпечену сковороду виливаємо рослинне масло і викладаємо індичку. Смажимо на великому вогні до напівготовності.
  • Додаємо до м’яса моркву і цибулю, перемішуємо і залишаємо ще на 15 хвилин.
  • Розводимо соєвий соус з водою і виливаємо в сковороду. Перемішуємо і залишаємо тушкуватися на 15 – 20 хвилин. Періодично перемішуємо.

Індичку в соєвому соусі можна подавати спільно з будь-яким гарніром.

Так і виходить, що соєвий соус, дійсно, ніби чорне золото, надає будь-якій страві особливу вишуканість. Додавайте в салати, маринади і соуси і ваше меню ніколи не буде нудним і буденним.

Дивіться також:  Легка вечеря – 10 рецептів, швидких і смачних
Прокрутка до верху