Індичка в соєвому соусі
Щоб приготувати таке неповторне блюдо, необхідно підготувати наступні продукти:
- індичка (філейна частина) – 600 г;
- пісне масло;
- морква – 2 шт.;
- вода;
- соус із сої – 4 ст. л;
- цибуля біла – 1 шт.
Процес приготування:
- Філе промиваємо й обсушуємо на паперовому рушнику. Нарізаємо невеликими шматочками.
- Моркву нарізаємо півколами або брусочками, цибулю – півкільцями.
- На розпечену сковороду виливаємо рослинне масло і викладаємо індичку. Смажимо на великому вогні до напівготовності.
- Додаємо до м’яса моркву і цибулю, перемішуємо і залишаємо ще на 15 хвилин.
- Розводимо соєвий соус з водою і виливаємо в сковороду. Перемішуємо і залишаємо тушкуватися на 15 – 20 хвилин. Періодично перемішуємо.
Індичку в соєвому соусі можна подавати спільно з будь-яким гарніром.
Так і виходить, що соєвий соус, дійсно, ніби чорне золото, надає будь-якій страві особливу вишуканість. Додавайте в салати, маринади і соуси і ваше меню ніколи не буде нудним і буденним.