З додаванням курки
Існує чимало людей, які не визнають другі страви, в яких відсутня м’ясо. У цій ситуації можна зробити спагетті з куркою і грибами. При цьому краще взяти не тушку, а філе птиці, але якщо його в холодильнику не знайшлося, підійдуть і будь-які її частини.
Потрібні такі складові:
- пачка спагетті;
- 0,6-0,7 кг курятини;
- 0,5 кг грибів;
- цибулина;
- пара морквин;
- часникові зубчики;
- сіль і приправи.
Як зробити блюдо:
- Нарізаємо курятину невеликими шматочками. Якщо використовується філе, краще нашаткувати його так, як на бефстроганов – довгими і тонкими смужками.
- Кладемо м’ясо в сковороду і починаємо обжарку на повільному вогні.
- Поки зарум’янюється курятина, чистимо і подрібнюємо цибулю, моркву, часникові зубчики і гриби, а потім додаємо їх до м’яса, солимо і перчимо.
- Відварюємо спагетті, промиваємо, зливаємо рідину, і коли всі знаходяться в сковороді інгредієнти будуть готові, додаємо їх в блюдо.
- Обережно перемішуємо вміст ємності, накриваємо посуд кришкою.
Через кілька хвилин можна буде знімати страву з вогню і розкладати по тарілках. А щоб порції виглядали красиво, варто посипати їх подрібненою зеленню або прикрасити пір’ям зеленого лука.