Спагеті з грибами – 7 рецептів приготування

З додаванням курки

Існує чимало людей, які не визнають другі страви, в яких відсутня м’ясо. У цій ситуації можна зробити спагетті з куркою і грибами. При цьому краще взяти не тушку, а філе птиці, але якщо його в холодильнику не знайшлося, підійдуть і будь-які її частини.

Потрібні такі складові:

  • пачка спагетті;
  • 0,6-0,7 кг курятини;
  • 0,5 кг грибів;
  • цибулина;
  • пара морквин;
  • часникові зубчики;
  • сіль і приправи.

Як зробити блюдо:

  • Нарізаємо курятину невеликими шматочками. Якщо використовується філе, краще нашаткувати його так, як на бефстроганов – довгими і тонкими смужками.
  • Кладемо м’ясо в сковороду і починаємо обжарку на повільному вогні.
  • Поки зарум’янюється курятина, чистимо і подрібнюємо цибулю, моркву, часникові зубчики і гриби, а потім додаємо їх до м’яса, солимо і перчимо.
  • Відварюємо спагетті, промиваємо, зливаємо рідину, і коли всі знаходяться в сковороді інгредієнти будуть готові, додаємо їх в блюдо.
  • Обережно перемішуємо вміст ємності, накриваємо посуд кришкою.

Через кілька хвилин можна буде знімати страву з вогню і розкладати по тарілках. А щоб порції виглядали красиво, варто посипати їх подрібненою зеленню або прикрасити пір’ям зеленого лука.

Дивіться також:  Як смачно приготувати яловичину?
Прокрутка до верху