Спагеті з грибами – 7 рецептів приготування

Смачні спагеті з грибами і беконом

Спагеті з грибами стануть більш поживними і поживними, якщо додати до них бекон. А щоб блюдо не здавалася занадто нудотним і жирним, варто відтінити його смак гострим томатним соусом.

Для роботи потрібні будуть такі складові:

  • пачка спагетті;
  • 0,3-0,4 г бекону;
  • 0,4 кг грибів;
  • цибулина;
  • морква;
  • часник;
  • кілька помідорів;
  • пекучий перець (стручок або порошкова приправа);
  • зелень за бажанням;
  • сіль.

Як готувати страву:

  • Нарізаємо бекон і даємо йому трохи підсмажитися на сковороді.
  • Додаємо в ємність подрібнену цибулю і терту моркву, насипаємо порізані гриби.
  • Підсолюємо суміш, перемішуємо і смажимо, поки гриби не будуть готові.
  • Відварюємо спагетті, промиваємо під холодною водою, викладаємо в друшляк.
  • Ошпарюємо окропом помідори, м’якоть подрібнюємо на тертці, змішуємо з часником і пекучим перцем, а потім виливаємо в грибну зажарку і чекаємо, поки рідина закипить.
  • Після закипання вводимо макаронні вироби, перемішуємо блюдо і тушкуємо під кришкою не більше 5 хвилин.

Під час подачі потрібно посипати порції подрібненою зеленню. Краще, якщо це буде кінза або базилік, тому як вони мають яскраво вираженим смаком і ароматом, що додасть пікантні нотки страви.

Дивіться також:  Удон з куркою – 6 рецептів, як приготувати в домашніх умовах: з грибами, овочами, соусом теріякі
Прокрутка до верху