Смачні спагеті з грибами і беконом
Спагеті з грибами стануть більш поживними і поживними, якщо додати до них бекон. А щоб блюдо не здавалася занадто нудотним і жирним, варто відтінити його смак гострим томатним соусом.
Для роботи потрібні будуть такі складові:
- пачка спагетті;
- 0,3-0,4 г бекону;
- 0,4 кг грибів;
- цибулина;
- морква;
- часник;
- кілька помідорів;
- пекучий перець (стручок або порошкова приправа);
- зелень за бажанням;
- сіль.
Як готувати страву:
- Нарізаємо бекон і даємо йому трохи підсмажитися на сковороді.
- Додаємо в ємність подрібнену цибулю і терту моркву, насипаємо порізані гриби.
- Підсолюємо суміш, перемішуємо і смажимо, поки гриби не будуть готові.
- Відварюємо спагетті, промиваємо під холодною водою, викладаємо в друшляк.
- Ошпарюємо окропом помідори, м’якоть подрібнюємо на тертці, змішуємо з часником і пекучим перцем, а потім виливаємо в грибну зажарку і чекаємо, поки рідина закипить.
- Після закипання вводимо макаронні вироби, перемішуємо блюдо і тушкуємо під кришкою не більше 5 хвилин.
Під час подачі потрібно посипати порції подрібненою зеленню. Краще, якщо це буде кінза або базилік, тому як вони мають яскраво вираженим смаком і ароматом, що додасть пікантні нотки страви.