Спагеті з грибами – 7 рецептів приготування

Готуємо з помідорами

Це ще один спосіб приготування страви в духовці.

Для роботи знадобляться наступні продукти (кількість яких визначається з розміру посуду для запікання):

  • спагеті;
  • гриби;
  • цибулина;
  • морквина;
  • зубці часнику;
  • помідори;
  • твердий сир;
  • куряче яйце;
  • сіль і приправи.

Як готувати страву:

  • Готуємо спагетті в підсоленій воді, промиваємо, відціджуємо, потім змішати з сирим яйцем, сіллю і приправами.
  • Смажимо гриби з цибулевої нарізкою, часником та морквою до готовності, не забувши підсолити і приправити.
  • Ріжемо кружальцями помідори, подрібнюємо на тертці твердий сир.
  • У вогнетривку ємність, попередньо натертий жиром, викладаємо макаронні вироби і ретельно розрівнюємо.
  • На спагетті маємо засмажку з грибів та овочів, рівномірно розподіляючи по поверхні.
  • Прикрашаємо блюдо кружечками помідорів, посипаємо тертим сиром і ставимо в піч.

Коли запіканка буде готова, потрібно почекати, поки вона трохи охолоне, а потім розділити на порції і викласти їх у тарілки. Можна декорувати блюдо маслинами або оливками без кісточок, а також гілочками петрушки або пір’ям зеленого лука.

Дивіться також:  Страви з сочевиці – 9 рецептів простих і смачних
Прокрутка до верху