Спагеті з грибами – 7 рецептів приготування

Паста з грибами і фаршем

З приготуванням цієї страви доведеться трохи повозитися, оскільки більшість інгредієнтів потрібно подрібнити на м’ясорубці.

Для роботи потрібні такі продукти:

  • 0,6 кг м’ясної м’якоті або філе птиці;
  • 0,4 кг грибів;
  • пара цибулин;
  • 1-2 великих морквин;
  • часник;
  • 3-4 помідора;
  • спагеті;
  • сіль і приправи.

Як готувати пасту з фаршем і грибами:

  • Прокручуємо в м’ясорубці свинину, яловичину або птицю, а потім відправляємо фарш на сковороду.
  • В цьому ж агрегаті подрібнюємо порізані цибулини, моркви і зубчики часнику.
  • Смажимо фарш, поки він не стане розсипчастим, а потім вводимо підготовлені овочі і посипаємо масу сіллю і спеціями.
  • Через 5-7 хвилин додаємо порізані гриби і смажимо, поки вони не будуть готові.
  • Знімаємо шкірку з помідорів, попередньо обшпаривши плоди, і пюрируем м’якоть на тертці або в блендері, після чого кладемо в сковороду.
  • Тушкуємо суміш під кришкою, а поки вона доходить до готовності, варимо і промиваємо спагетті.
  • Перемішуємо макаронні вироби з вмістом сковорідки, а через кілька хвилин, знімаємо з вогню.

Можна не з’єднувати підготовлені складові і викласти на тарілку спочатку спагетті, а зверху помістити суміш з фаршу, грибів і овочів.

Використовуючи наведені рецепти, можна створювати з простих продуктів приголомшливо смачні страви. Випробувавши різні способи приготування спагеті з грибами, кожна господиня обов’язково знайде варіант, який найбільше сподобається їй і домочадцям.

Дивіться також:  Дор блю (Dorblu, Дорблю) – сир з блакитною цвіллю: користь, калорійність, з чим їдять. 6 рецептів страв з блакитним сиром
Прокрутка до верху