Паста з грибами і фаршем
З приготуванням цієї страви доведеться трохи повозитися, оскільки більшість інгредієнтів потрібно подрібнити на м’ясорубці.
Для роботи потрібні такі продукти:
- 0,6 кг м’ясної м’якоті або філе птиці;
- 0,4 кг грибів;
- пара цибулин;
- 1-2 великих морквин;
- часник;
- 3-4 помідора;
- спагеті;
- сіль і приправи.
Як готувати пасту з фаршем і грибами:
- Прокручуємо в м’ясорубці свинину, яловичину або птицю, а потім відправляємо фарш на сковороду.
- В цьому ж агрегаті подрібнюємо порізані цибулини, моркви і зубчики часнику.
- Смажимо фарш, поки він не стане розсипчастим, а потім вводимо підготовлені овочі і посипаємо масу сіллю і спеціями.
- Через 5-7 хвилин додаємо порізані гриби і смажимо, поки вони не будуть готові.
- Знімаємо шкірку з помідорів, попередньо обшпаривши плоди, і пюрируем м’якоть на тертці або в блендері, після чого кладемо в сковороду.
- Тушкуємо суміш під кришкою, а поки вона доходить до готовності, варимо і промиваємо спагетті.
- Перемішуємо макаронні вироби з вмістом сковорідки, а через кілька хвилин, знімаємо з вогню.
Можна не з’єднувати підготовлені складові і викласти на тарілку спочатку спагетті, а зверху помістити суміш з фаршу, грибів і овочів.
Використовуючи наведені рецепти, можна створювати з простих продуктів приголомшливо смачні страви. Випробувавши різні способи приготування спагеті з грибами, кожна господиня обов’язково знайде варіант, який найбільше сподобається їй і домочадцям.