З білими грибами
Список інгредієнтів:
- пів лимона;
- паста – 0,25 кг;
- шматочок масла – 45 г;
- гриби білі – 0,25 кг;
- пучок петрушки;
- сіль за смаком;
- головка цибулі;
- вершки – 0,25 л;
- мелений чорний перець – 12 м;
- оливкова олія – 60 мл;
- часникові зубчики – 2 шт.
Як зробити спагетті з білими грибами:
- Білі гриби мити не потрібно, просто вологим ножем зчищають бруд і шаткуємо середніми шматочками.
- Очищену цибулину порізати дрібними кубиками, продавити в пресі часник.
- Варимо макаронні вироби у воді, заздалегідь налив у неї 18 мл оливкової олії і посоливши.
- З’єднуємо в сковороді обидва види олії, підсмажити в них шматочки часнику і цибулі 3 хвилини.
- Зсипаємо гриби і готуємо ще 6 хвилин. Після цього доливаємо вершки і готуємо грибний соус протягом 5 хвилин.
- Готову пасту додаємо до вершкової підливі, наливаємо 100 мл води після спагетті, сік половинки лимона, посічену петрушку, перець і закінчуємо нашу готування протягом 2 хвилин.