Спагеті з грибами у вершковому соусі – 8 рецептів приготування

З білими грибами

Список інгредієнтів:

  • пів лимона;
  • паста – 0,25 кг;
  • шматочок масла – 45 г;
  • гриби білі – 0,25 кг;
  • пучок петрушки;
  • сіль за смаком;
  • головка цибулі;
  • вершки – 0,25 л;
  • мелений чорний перець – 12 м;
  • оливкова олія – 60 мл;
  • часникові зубчики – 2 шт.

Як зробити спагетті з білими грибами:

  • Білі гриби мити не потрібно, просто вологим ножем зчищають бруд і шаткуємо середніми шматочками.
  • Очищену цибулину порізати дрібними кубиками, продавити в пресі часник.
  • Варимо макаронні вироби у воді, заздалегідь налив у неї 18 мл оливкової олії і посоливши.
  • З’єднуємо в сковороді обидва види олії, підсмажити в них шматочки часнику і цибулі 3 хвилини.
  • Зсипаємо гриби і готуємо ще 6 хвилин. Після цього доливаємо вершки і готуємо грибний соус протягом 5 хвилин.
  • Готову пасту додаємо до вершкової підливі, наливаємо 100 мл води після спагетті, сік половинки лимона, посічену петрушку, перець і закінчуємо нашу готування протягом 2 хвилин.
Дивіться також:  Макарони з сиром – 8 рецептів приготування