Спагетті болоньєзе – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

З фаршем і томатною пастою

Спагетті болоньєзе з фаршем являє собою страву, нагадує макарони по-флотськи, але відрізняється більш яскравими смаковими якостями.

Готується воно з:

  • 200 г спагеті;
  • 300 г яловичого фаршу;
  • зубки часнику;
  • 40 мл томатної пасти;
  • 30 г Пармезану;
  • шматочки вершкового масла;
  • перцю, солі, оливкової олії і зелені.

В процесі:

  • На оливковому маслі обсмажується підсолений і приправлений фарш разом з подрібненим часником і томатною пастою.
  • Спагетті відварюються і відкидається на друшляк. Подаються макарони разом з м’ясним соусом, сиром і з зеленню в якості прикраси.
Дивіться також:  Як смачно приготувати пасту – 10 рецептів пасти в домашніх умовах
Прокрутка до верху