З додаванням в соус грибів
Спагетті чудово виходить з грибним соусом болоньєзе.
Готуємо його з:
- ½ Кг фаршу;
- 200 г печериць;
- цибулини;
- 1 морквини;
- ½ Головки часнику;
- 400 г помідорів;
- 100 мл білого вина;
- 150 мл бульйону;
- солі, спецій і масла.
Щоб подати страву з пікантною заправкою слідуйте таким алгоритмом:
- Подрібнена суміш цибулі і часнику пассеруется на оливково-вершковому маслі.
- Через 5 хвилин в сковороду додається терта морква.
- Після підрум’янення коренеплоду до нього викладаються грибні пластинки.
- Через 10 хвилин до обсмаженої масі додається фарш, який через 15 хвилин заливається вином.
- У фіналі додаються протерті помідори, спеції і сіль, після чого соус нудиться не менше 1 години.
- Спагетті відварюються і подаються з апетитною заправкою.