Спагетті болоньєзе – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

З додаванням в соус грибів

Спагетті чудово виходить з грибним соусом болоньєзе.

Готуємо його з:

  • ½ Кг фаршу;
  • 200 г печериць;
  • цибулини;
  • 1 морквини;
  • ½ Головки часнику;
  • 400 г помідорів;
  • 100 мл білого вина;
  • 150 мл бульйону;
  • солі, спецій і масла.

Щоб подати страву з пікантною заправкою слідуйте таким алгоритмом:

  • Подрібнена суміш цибулі і часнику пассеруется на оливково-вершковому маслі.
  • Через 5 хвилин в сковороду додається терта морква.
  • Після підрум’янення коренеплоду до нього викладаються грибні пластинки.
  • Через 10 хвилин до обсмаженої масі додається фарш, який через 15 хвилин заливається вином.
  • У фіналі додаються протерті помідори, спеції і сіль, після чого соус нудиться не менше 1 години.
  • Спагетті відварюються і подаються з апетитною заправкою.
Дивіться також:  Тушкована картопля – 8 рецептів з м’ясом, куркою
Прокрутка до верху