Спагетті болоньєзе – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Спагетті болоньєзе в мультиварці

Щоб приготувати ситний вечеря на 4 осіб, слід обзавестися:

  • упаковкою спагеті;
  • 500 г свино-яловичого фаршу;
  • 2 зубками часнику;
  • цибулиною;
  • морквою;
  • 2 черешками селери;
  • 250 мл молока;
  • невеликою кількістю вершкового і оливкового масла;
  • 400 г помідорів;
  • шматочком Пармезану;
  • сіллю і перцем.

Щоб приготувати спагетті за допомогою мультиварки виконуються такі кроки:

  • Цибулю, моркву, часник і селеру подрібнюються і обсмажуються в чашу мультиварки на режимі «Смаження»
  • Через 10 хвилин до них викладається підсолений фарш.
  • Через 7 хвилин обжарювання вміст чаші заливається молоком і продовжує готуватися при помішуванні в тому ж режимі до випаровування рідини.
  • Далі викладається томатна маса, після чого соус гаситься в режимі «Гасіння» 15 хвилин.
  • Соус відправляється в піалу, а в звільнилася чисту чашу вливається вода, де після закипання відварюються спагетті, згідно інструкції на упаковці.
Дивіться також:  Макарони з тушонкою – 7 рецептів, як приготувати в мультиварці
Прокрутка до верху