Спагетті болоньєзе в мультиварці
Щоб приготувати ситний вечеря на 4 осіб, слід обзавестися:
- упаковкою спагеті;
- 500 г свино-яловичого фаршу;
- 2 зубками часнику;
- цибулиною;
- морквою;
- 2 черешками селери;
- 250 мл молока;
- невеликою кількістю вершкового і оливкового масла;
- 400 г помідорів;
- шматочком Пармезану;
- сіллю і перцем.
Щоб приготувати спагетті за допомогою мультиварки виконуються такі кроки:
- Цибулю, моркву, часник і селеру подрібнюються і обсмажуються в чашу мультиварки на режимі «Смаження»
- Через 10 хвилин до них викладається підсолений фарш.
- Через 7 хвилин обжарювання вміст чаші заливається молоком і продовжує готуватися при помішуванні в тому ж режимі до випаровування рідини.
- Далі викладається томатна маса, після чого соус гаситься в режимі «Гасіння» 15 хвилин.
- Соус відправляється в піалу, а в звільнилася чисту чашу вливається вода, де після закипання відварюються спагетті, згідно інструкції на упаковці.